24. januar 2021
At fodgængerovergangen ender i et bed er en fejl, der snarrest bliver rettet, lyder det fra Ivan Christensen fra Trafik, Vej og Park. Foto: Martin Warming
gallery icon

Se billedserie

At fodgængerovergangen ender i et bed er en fejl, der snarrest bliver rettet, lyder det fra Ivan Christensen fra Trafik, Vej og Park. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe brøler: Fodgængerfelt ender midt i bed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe brøler: Fodgængerfelt ender midt i bed
Hillerød - 05. januar 2021 kl. 18:01
Af Trine Lønbro Nielsen

Ved første øjekast ser den nye lysregulering på Carlsbergvej egentlig fin og nydelig ud, men er man fodgænger og skal krydse den befærdede vej - måske fordi man skal et smut i den splinternye Lidl - så opdager man snart, at noget er helt galt.

Fodgængerovergangen ender nemlig ikke på det modsatte fortov, men i stedet i et helt nyanlagt bed, hvor buskene kun lige er begyndt at slå rødder.

Her blandt jord og planter står også standeren, som fodgængerne skal klikke på for at få grønt lys, og det er altså også her - midt i bedet eller på cykelstien - man som fodgænger skal stå og vente på grønt lys, hvis man skal den anden vej.

arrow Læs også: Se billederne: Ny Lidl-butik har slået dørene op

Flere af Hillerød Postens læsere undrer sig over placeringen, og derfor har vi spurgt Ivan Christensen, sektionsleder for Trafik, Vej og Park, hvad han mener om lysreguleringen.

Se flere billeder af den besynderlige forgængerovergang i galleriet øverst i artiklen...

Forkert

"Vi er blevet opmærksomme på, at fodgængerovergangen og plantebedet ikke er udført som godkendt af kommunen. Arbejdet udføres for Campus-byggeriet af en entreprenør, som har udført det forkert. Selvfølgelig skal man ikke gennem et plantebed for at krydse vejen i et fodgængerfelt, og der skal etableres flisebelægning igennem bedet. Det skal rettes snarest, og det har vi givet byggeriet besked om," lyder det i en mail til avisen.

For at krydse vejen ved lysreguleringen må fodgængerne i dag enten gå gennem bedet eller snige sig ud i kanten af vejen, hvor der også skal være plads til de hurtige cyklister.

arrow Brug for flere p-pladser: Bygger nye boliger og supermarked
10. oktober 2020 kl. 08:25 Opdateret: kl. 11:39
arrow Kamp om p-pladser: Afgifterne vælter ind
10. oktober 2020 kl. 07:24 Opdateret: kl. 11:39
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?