28. september 2021
Jette Jensen, der har været ansat i supermarkedet på Fredskovhellet i 45 år, går på pension. Foto: Anette Thorslund
Jette Jensen, der har været ansat i supermarkedet på Fredskovhellet i 45 år, går på pension. Foto: Anette Thorslund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jette stopper efter 45 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jette stopper efter 45 år

Efter 45 års ansættelse i supermarkedet på Fredskov­hellet går Jette Jensen på pension - nu skal tiden bruges på rejser og oldebørn

Hillerød - 28. juli 2021 kl. 17:30
Af Martin Warming

45 år.
Så mange år har Jette Jensen været ansat i supermarkedet på Fredskovhellet 1A i Hillerød. Supermarkedet har haft forskellige navne, mens Jette har været ansat - blandt andet Favør og Prima - men har siden 2015 været en del af MENY-kæden.

Jette startede sin karriere som kassedame, og dengang så købmanden gerne, at alle havde et lille område hver i butikken. Derfor fik Jette 'kiks og kager'-afdelingen.

Jette har sidenhen haft ansvar for forskellige områder, men de sidste mange år har det været afdelingen 'personlig pleje', der har været Jettes domæne.

Tiderne har ændret sig

Jette er den medarbejder, der har været ansat længst tid i MENY Hillerød - og derfor har hun også oplevet, hvordan tiderne har ændret sig i detailhandelen.

"Tidligere havde vi tid til at fejre hinandens runde fødselsdage og sølvbryllupper sammen om morgenen, inden butikken åbnede. Og vi gik allesammen hjem på samme tid. Nu har butikkerne åbent så længe, at vi ikke længere kan sige godmorgen og godaften på samme tid," lyder det fra Jette.

Derudover har hun oplevet, hvordan flere generationer har været ansat i butikken - og set deres børn vokse op og starte i lære i supermarkedet.

"Vi har en netop udlært en elev, Alex. Da jeg startede, arbejdede jeg sammen med hans mormor og efterfølgende hans mor. Det er som om, at en ny generation kommer som repræsentant for familien," siger hun.

Rejser og oldebørn

Jette har planer om at skulle bruge sin tredje alder på at rejse sammen med sin mand og besøge sine oldebørn så meget som muligt - nu hvor der rigtigt er tid til at nyde dem.

Efter så mange års ansættelse fortjener man selvfølgelig af blive sendt godt videre, og derfor har MENY arrangeret en afskedsreception for Jette Jensen mandag den 2. august mellem klokken 10 og 14, hvor både kunder, venner og kolleger er velkomne,

"Vi vil gerne sige tusind tak for 45 gode år - selvom ingen af os har været med hele vejen - og ønske Jette en fantastisk tid fremover. Vi håber at se rigtig mange til receptionen, så vi sammen kan sende Jette på en velfortjent pension. Det er mere end velfortjent, men vi kommer til at savne hende," lyder det fra købmand Anette Thorslund.

Stemmer du til kommunalvalget i år?