17. april 2021
En 26-årig forsøgte at køre fra politiet men endte med at køre af vejen og rulle rundt inde på en mark ved Skævinge vest for Hillerød.
gallery icon

Se billedserie

En 26-årig forsøgte at køre fra politiet men endte med at køre af vejen og rulle rundt inde på en mark ved Skævinge vest for Hillerød.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagtet af politiet - så kørte han galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagtet af politiet - så kørte han galt
Opdateret 28. januar 2021 kl. 06:43
Hillerød - 28. januar 2021 kl. 06:39
Af Søren Arildsen

En politijagt natten til torsdag endte med, at den jagtede bilist mistede herredømmet over sit køretøj, skred af vejen og rullede rundt. Det fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Rolf Hoffmann.

- En politipatrulje ville gerne snakke med bilisten, men det var han ikke interesseret i og forsøgte at køre fra betjentene. På Møllerisvej i Skævinge vest for Hillerød gik det galt. Bilen røg ud på en mark, hvor den rullede en gang rundt, inden den igen landede på hjulene, siger vagtchefen.

Den 26-årige unge mand, der sad bag rattet i en lille hvid kassevogn, slap med mindre knubs.

- Han havde ikke noget kørekort, og det var muligvis derfor, han forsøgte at stikke af fra politiet. Vi har også en mistanke om, at han var påvirket af et eller andet, så vi har fået taget en blodprøve på ham, fortæller Rolf Hoffmann.

arrow Læs også: Bil sat i brand
arrow Hærværk på skole: Vægge overskrevet med tags
28. januar 2021 kl. 13:01 Opdateret: kl. 13:09
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?