28. juli 2021
Sidste år modtog Ibrahim Uthman FrivilligSocial-prisen for sin boligsociale indsats i Hillerød Øst. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Sidste år modtog Ibrahim Uthman FrivilligSocial-prisen for sin boligsociale indsats i Hillerød Øst. Arkivfoto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indstillinger søges: Hvem skal have FrivilligSocialprisen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indstillinger søges: Hvem skal have FrivilligSocialprisen?

Nu kan du være med til at bestemme, hvem der skal have årets FrivilligSocialpris

Hillerød - 13. juni 2021 kl. 04:45

For 10. år i træk skal det frivillige, sociale arbejde hyldes med FrivilligSocialprisen i Hillerød Kommune, og du kan nu komme med indstillinger til, hvem der har fortjent prisen i år.

arrow Læs også: Hele Østbyens onkel får frivilligpris

Man kan indstille én eller flere kandidater, og det kan både være enkeltpersoner eller foreninger.

Formålet med prisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige, sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement.

Vær med til at bestemme

Formanden for Kultur og Fritidsudvalget Rikke Macholm (SF) ser frem til at kåre en modtager af prisen til september, udtaler hun i en pressemeddelelse:

"Om det skal være for en særlig indsats før corona, som endnu ikke er blevet hyldet, om prisen skal gå til den eller dem, som skabte håb og handlekraft under coronaen, eller til en eller flere af jer, som er i fuld gang med genopbygningen af fællesskabet og sammenhængskraften i vores lokalsamfund, kan alle er jer, der indstiller være med til at bestemme".

Uddelt siden 2012

FrivilligSocialprisen (tidligere Frivilligprisen) er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard fra Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop.

Siden har Bent Kaufmann fra Røde Kors, Ejner Nielsen fra Grønnegadecenteret, de frivillige i Klub Vest, Ole Hagman fra Sind, Søren Lerche, som blandt andet har lavet fællesspisninger for byens borgere, Eva Christensen for sit arbejde med trivselsgrupper for børn og unge, Ditte Aagaard og Louise Rønne Green fra Salto og senest Ibrahim Uthman for sin boligsociale indsats vundet prisen.

FrivilligSocialprisen, som består af en gave og et kontant beløb, uddeles på Frivillig Fredag den 24. september.

Retningslinjerne findes på www.hillerod.dk/frivilligprisen, hvor man også finder det skema, der skal bruges til at indstille egnede kandidater.

Fristen for indstillinger er fredag den 13. august.

Mdt

arrow Salto fik årets FrivilligSocialpris
27. september 2019 kl. 19:33 Opdateret: kl. 19:33
arrow Eva får pris for sit store arbejde med børn og unge
27. september 2018 kl. 20:05 Opdateret: kl. 20:05
arrow Søren Lerche er modtager af FrivilligSocialprisen 2017
29. september 2017 kl. 20:06 Opdateret: kl. 20:06
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?