14. april 2021
Forfatter Iben Mondrup fortæller om sin roman 'Tabita' i et online-arrangement med Hillerød Bibliotek 17. marts kl. 19. Foto: Les Kaner
Forfatter Iben Mondrup fortæller om sin roman 'Tabita' i et online-arrangement med Hillerød Bibliotek 17. marts kl. 19. Foto: Les Kaner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iben Mondrup fortæller om sin roman online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iben Mondrup fortæller om sin roman online
Hillerød - 07. marts 2021 kl. 15:12

Forfatteren Iben Mondrup skulle have gæstet Hillerød Bibliotek 17. marts, men det har corona-restriktionerne sat en stopper for. I stedet inviterer biblioteket nu til forfatteraften online.

arrow Læs også: Børn mødes til stille læsefester online

Foredraget er gratis og streames via bibliotekets Facebookside klokken 19-20 som en samtale mellem Iben Mondrup og litteraturformidler Ulla Stangerup.

Under samtalen kommer Iben Mondrup blandt andet ind på arbejdet med romanen 'Tabita', der omhandler en barndom mellem to kulturer, om forholdet mellem Danmark og Grønland og en fortid fuld af fortielser. Og en periode i vores historie, hvor det var muligt for danske familier at adoptere grønlandske børn uden videre.

'Tabita' handler om ægteparret Eva og Berthel, der kommer hjem til Danmark med to adopterede børn efter en årrække i Grønland.

Det er midten af 60'erne, og både forholdet imellem Eva og Berthel og imellem Grønland og Danmark knager. De to børn, Tabita og Vitus, skal finde sig til rette i en familie, hvor fortiden helst skal udslettes

Iben Mondrup er født 1969 i København og selv opvokset i Grønland. jesl

arrow Nyt online leksikon skal samle Hillerøds historie
11. februar 2021 kl. 05:51 Opdateret: kl. 14:52
arrow Tips fra biblioteket: Skab din egen litteraturfestival
17. januar 2021 kl. 17:26 Opdateret: kl. 15:04
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?