27. marts 2019
Privatfoto
Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historisk fodboldfusion på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historisk fodboldfusion på vej
Hillerød - 11. juli 2018 kl. 06:07
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Piger og drenge, damer og herrer, har historisk været skilt ad på Hillerød Stadion. Men den skarpe opdeling mellem herre- og damefodbolden i de to klubber med hjemmebane på Hillerød Stadion, Hillerød GI Damefodbold og Hillerød Fodbold, er snart fortid. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved en ekstraordinær generalforsamling i Hillerød GI Damefodbold af 2010 fornylig, blev det enstemmigt vedtaget, at klubben fra august 2018 bliver en del af Hillerød Fodbold.

Dermed har mange måneders intensivt arbejde de to bestyrelser imellem båret frugt, skriver John Franzen, formand for Hillerød Fodbold, i en pressemeddelelse.

- Det, der glæder mig allermest ved dette partnerskab er, at der på Hillerød Stadion nu er én samlet klub, der kan styrke fodbolden i Hillerød. Ved at samle vores ressourcer fra begge klubber og vise at samarbejde er vejen frem, håber jeg på, at dette kun er det første i rækken af flere samarbejder, siger han.

Den fusionerede klub vil samle det bedste fra de to klubber. Klubbernes kontingenter skal udlignes, og derfor vil pigerne snart opleve en nedsættelse af deres kontingent, skriver formanden.

Ambitionen er at skabe et åbent klubmiljø for både drenge og piger på Hillerød Stadion, så det fremover endnu mere bliver et mødested, med både en social og elitær profil.

- Der skal være plads til dem, der vil meget med sin fodbold, men også til dem, der har brug for lidt faste trygge rammer i livet, siger John Franzen.

Fremover vil man åbne klubhuset op også i dagtimerne, så man som både ung eller ældre kan bruge stedet langt mere end i dag.

- Lige nu glæder vi os til at opleve pigerne i den orange Hillerød trøje og i det hele taget få endnu flere piger til igen at spille fodbold på Hillerød Stadion, siger John Franzen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede