23. januar 2019
Føtex Hillerød vandt den interne konkurrence og er nu kåret som årets bedste i 2017. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Føtex Hillerød vandt den interne konkurrence og er nu kåret som årets bedste i 2017. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her ligger Danmarks bedste Føtex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her ligger Danmarks bedste Føtex
Opdateret 22. januar 2018 kl. 16:05
Hillerød - 22. januar 2018 kl. 15:56
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I disse dage går medarbejderne i Føtex på Slangerupgade med et ekstra stort smil på læberne, og det er der en god grund til. Føtex i Hillerød har nemlig vundet en intern konkurrence og er netop blevet kåret som den bedste i 2017 af kædens i alt 100 butikker.

Butikkens ledelse og ansatte kunne næppe ønske sig en bedre start på dagen, da kædens administrerende direktør, salgschefen og regionschefen i torsdags mødte uanmeldt op i varehuset. De fangede varehus chefen Frank Borgen Baltzer nede på kontoret og overrakte ham sammen med den gode nyhed en kæmpe pokal - og straks blev alle medarbejdere samlet.

- Det er sindssygt. Varehuschefen i Bilka ringede og sagde tillykke. Det siger lidt om, hvor stort det er. Det er en forløsning at have jagtet noget så længe, og så endelig nå det. Det er som at vinde en vigtig fodboldkamp, siger Frank Borgen Baltzer og fortsætter:

- Jeg er simpelthen så stolt af dem. Vi skal holde et brag af en fest for at fejre det, siger han.

Butikkerne bliver målt på, hvor godt de klarer sig med blandt andet omsætning og kundetilfredshed. Dog det har ikke altid set så godt ud for Føtex i Hillerød. Sidste år lå butikken i bunden i samme konkurrence, men det er nu vendt.

De gode nyheder om at være den bedste butik i kæden skal selvfølgelig fejres. Men det er ikke kun de ansatte, som får del i goderne. Kunderne bliver også hyldet, for på fredag, den 26. januar, har Føtex Hillerød lagt op til en festlig dag, når der med en stor kagemand og kaffe på kanden bydes indenfor som tak. Hele ledergruppen vil fra klokken 14.00-16.00 dele kage ud og snakke med kunderne.

Læs mere i morgendagens Frederiksborg Amts Avis

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk