24. februar 2021
Filialdirektør i Danske Bank, Munkeengen, Michael Holm Petersen blev som ventet valgt uden modkandidater som formand for Hillerød Cityforening ved handelsforeningens generalforsamling mandag. Foto: Allan Nørregaard
Filialdirektør i Danske Bank, Munkeengen, Michael Holm Petersen blev som ventet valgt uden modkandidater som formand for Hillerød Cityforening ved handelsforeningens generalforsamling mandag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelsfolk vil være mere synlige med større fælles budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsfolk vil være mere synlige med større fælles budget
Hillerød - 08. februar 2018 kl. 10:02
Af Tore G. C. Rich

Medlemmerne i Hillerød Cityforening har besluttet fremover at øge deres årlige kontingent til handelsforeningen med 2500 kroner pr. medlem , skriver Frederiksborg Amts Avis.

Pengene skal bruges til øget synlighed gennem Hillerød ByForum og samarbejde med Hillerød ByForum, der samler Hillerød Bys handelsliv, liberale erhverv, ejendomsejere, kulturen, frivillige og kommunen i en samarbejde enhed.

Beslutningen om stigningen blev taget under forenings generalforsamling mandag i Festsalen på Søndre Jernbanevej i Hillerød.

- Der var stor opbakning til det. Kun en enkelt stemte imod, siger Michael Holm Petersen, der som ventet uden modkandidater blev valgt som ny formand for Hillerød Cityforening.

Han fortæller, at kontingentstigningen går til samarbejdet med Hillerød ByForum, som Cityforeningens medlemmer automatisk er medlem af.

- En del af regnskabet fra Cityforeningen går til Hilerød Byforum, lige som SlotsArkaderne også betaler dertil. Det er for at kunne fastholde aktiviteter og synergi med Hillerød Byforum, siger Michael Holm Petersen og tilføjer:

- Vi vil gerne have flere forskellige medlemmer. Det håber vi, at vi kan qua aktivitet i Hillerød Byforum.

Citykoordinator Mette Kragh Faurholdt, der var referent på generalforsamlingen, oplyser, at Cityforeningen har syv forskellige kontingentsatser afhængigt af butiksstørrelse, og om man ligger inden for eller uden for bymidten. Stigningen på 2500 kroner om året rammer dog alle, hvorefter spændet i kontingentstørrelse varierer var 5000 kroner for de mindre butikker til 9000 kroner til de største butikker. Dermed vil de mindste opleve en fordobling af kontingentet.

- Det er stadig billigt i forhold til andre byer. Kontingentmæssigt har vi ligget lavt i Hillerød. Vi er i en verden, hvor markedsføring betyder meget. Det koster penge og kan ikke erstattes med frivillige kræfter. Skal vi konkurrere med andre byer, skal vi have samme forudsætning at arbejde ud fra, siger Mette Kragh Faurholdt.

Hun understreger, at med hjemmesiden Hillerod.nu, som Hillerød ByForum står bag og som guider til shopping, oplevelser, spisesteder og sundhed og rådgivning i byen, har Cityforeningen fået en platform, den ikke har haft før.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?