24. november 2017
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis parkering på vej i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis parkering på vej i Hillerød
Hillerød - 12. september 2017 kl. 05:29
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter årevis med debat om parkeringsafgifter, er der nu en smule gratis parkering på vej til Hillerød. Fra 1. januar 2018 er det planen, at bilister må parkere gratis den første time, hvorefter der skal penge op af lommen, hvis de sætter deres bil på en af de kommunale parkeringspladser i Hillerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den gratis parkering vil koste kommunen 2,6 millioner kroner om året, og er en del Hillerød Kommunes budgetforlig, som blev fremlagt i mandag.

Men planen kan dog hurtigt blive ændret. Hillerød Byforum er på vej med et oplæg om netop parkering i Hillerød, og hvis der kommer en bedre idé, så bruges de 2,6 millioner kroner på det i stedet.

- Vi er nogle stykker, der har haft et brændende ønske om at styrke bymiden, og det her er en af måderne. Nu kan vi indføre gratis parkering i en time, men kommer der noget, der er meget bedre, så har vi sagt, at så vælger vi det, der er bedst for bymidten, siger byrådsmedlem Klaus Markussen (V).

Forliget udmærker sig ved at samle et bredt flertal for første gang siden 2013. Kun Liberal Alliance og Nye Borgerlige står uden for aftalen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk