25. maj 2019
De 20 frivillige, der indtil videre har meldt sig til at stå for den fælles juleaften, mødtes for nyligt for at gå i gang med arbejdet. På mødet takkede borgmester Kirsten Jensen dem for deres engagement. Privatfoto
De 20 frivillige, der indtil videre har meldt sig til at stå for den fælles juleaften, mødtes for nyligt for at gå i gang med arbejdet. På mødet takkede borgmester Kirsten Jensen dem for deres engagement. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis juleaften for alle på stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis juleaften for alle på stadion
Hillerød - 08. november 2018 kl. 22:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år er der mulighed for at mødes med andre til en gratis juleaften med julemad, fællesskab og gaver til alle børn.

Årets »Juleaften for alle« arrangeres af DGI Nordsjælland i samarbejde med Frivilligcenter Hillerød, Hillerød Fodbold, Hillerød kommune, fødevarefællesskabet Mad til Alle og en stribe andre foreninger, fonde (herunder Spar Nord Fonden) og frivillige personer. Det er en del af Den Sociokulturelle landsby, der skaber fællesskaber og kulturelle initiativer sammen.

Sidste år blev arrangementet afholdt for første gang i Street-Labs lokaler, men i år er juleaftenen flyttet ud i Hillerød Fodbolds klubhus på Hillerød Stadion.

Hjemmelavet mad
Der er plads til 150 deltagere, og modsat sidste år, hvor maden blev købt, er det i år de frivillige, der laver maden fra bunden.

Aftenen er for alle, der enten ikke har andre steder at være, folk der har lyst til at møde nye mennesker, eller familier der har lyst til at holde en anderledes jul.

Har man lyst til at være frivillig og give en hånd med den 24. december, kan man tilmelde sig hos Sofie Astrid Olsson på telefon 26356010 eller sofie.astrid.olsson@dgi.dk.

Tilmeldingen som gæst til den fælles juleaften er åben. Der er tilmelding på www.dgi.dk/201818004000 eller på telefon 79404700.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede