3. august 2021
Stavnskær Fragt har bygget en ny og større terminal på Lokesvej. Privatfoto
Stavnskær Fragt har bygget en ny og større terminal på Lokesvej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fragtfirma bliver i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fragtfirma bliver i byen
Hillerød - 06. december 2019 kl. 19:27
Af Janne Mulvad

I syv år har fragtmandsvirksomheden Stavnskær Fragt A/S kørt gods ud fra Lokesvej i Hillerød. De sidste fem år har virksomheden ledt efter et nyt sted til de 80 medarbejdere og cirka 55 biler, der kommer til og fra i løbet af døgnet.

Nu er det lykkedes, og Stavnskær Fragt A/S flytter ind i en over dobbelt så stor terminal, blot 300 meter fra den gamle.

- Vores nuværende terminal er blot 1700 kvadratmeter, hvilket igennem en årrække har givet nogle problemer, der både har udfordret arbejdsforholdene, kapaciteten og infrastrukturen til og fra terminalen. Derfor har vi de sidste fem år ledt efter en ny lokation, fordi vi gerne vil bygge en større og mere tidssvarende terminal. Det er nu endelig lykkes, hvor vi får en terminal på 4000 kvadratmeter og 23 porte, hvor 16 er til lastbiler, og syv er til pakkebiler. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for virksomheden, så vi har ærlig talt svært ved at få armene ned, siger direktør Jesper Stavnskær i en pressemeddelelse.

Beliggenhed er vigtig

Beliggenheden har en stor betydning for virksomheden, og det er derfor, det har taget tid at finde det rigtige sted. Faktisk var Stavnskær på vej til Lynge, da der pludselig var en mulighed i Hillerød alligevel.

- I sidste øjeblik fandt vi en mulighed et par hundrede meter væk, hvor der lå en stor grund med en bygning på i alt 2000 kvadratmeter, siger Jesper Stavnskær.

15-20 procent af godsmængden leveres til postnummer 3400.

Bedre arbejdsforhold

En af de store udfordringer ved den gamle terminal er de blot fem porte og dårlige udendørsforhold. Derfor måtte chaufførerne hente lastbilerne en kilometer fra terminalen, mens medarbejderne måtte parkere deres personbiler på offentlige parkeringspladser. Nu er det slut.

- Vi kan have personbiler på matriklen og lastbilerne parkeret lige udenfor terminalens 23 porte, mens vi får vi området indhegnet, så vi kan lade lastbilerne blive stående ude i weekenden. Derudover kommer vi til at have mere plads på gulvet og i boksområderne, der giver medarbejderne et bedre overblik over godset, forklarer Jesper Stavnskær.

Den ekstra plads på gulvet giver også mulighed for, at de kan have langgods stående indenfor. I dag står det udendørs, og derfor må de hele tiden smide en presenning over, når det er regn- eller snevejr. Ifølge Jesper Stavnskær er det et meget konkret billede på de små problemer, som den nye terminal gør en ende på.

- Vi kommer kort fortalt til at fjerne alle de mange, små irritationsselementer, som medarbejderne kæmper med. Både kontorpersonalet, terminalmedarbejderne og chaufførerne får arbejdsforholdene forbedret, og det glæder jeg mig utrolig meget over, siger Jesper Stavnskær.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?