12. april 2021
Søren Støvring, direktør i Hillerød Forsyning, vil på borgermødet svare på spørgsmål og gennemgå de kritikpunkter, som forsyningsselskabet har været udsat for i årets løb. Foto: Allan Nørregaard
Søren Støvring, direktør i Hillerød Forsyning, vil på borgermødet svare på spørgsmål og gennemgå de kritikpunkter, som forsyningsselskabet har været udsat for i årets løb. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyningen vil svare på spørgsmål på borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyningen vil svare på spørgsmål på borgermøde
Hillerød - 15. november 2020 kl. 21:13
Af Anna Törnqvist Jensen

Hillerød Forsyning vil nu holde borgermøde, hvor forsyningen blandt andet vil gennemgå den kritik, forsyningsselskabet er blevet mødt med gennem året, og svare på spørgsmål.

arrow Læs også: Dette gik galt, da Hillerød Forsyning købte møbler for millioner

Egentlig havde Hillerød Forsyning planlagt et borgermøde i foråret, men på grund af corona blev det aflyst. Nu holder forsyningen i stedet et digitalt borgermøde på torsdag den 19. november klokken 17 til 19. På dagsordenen er blandt andet punktet »I orkanens øje«, hvor administrerende direktør Søren Støvring vil gennemgå kritikpunkterne af Hillerød Forsyning. Derudover vil forsyningen komme ind på de projekter, selskabet arbejder på.

- Hillerød Kommune har store ambitioner for den grønne omstilling og en ambitiøs klimastrategi. Samarbejdet mellem Hillerød Forsyning, virksomhederne og borgerne i kommunen har afgørende betydning for, at vi sammen kommer i mål, skriver forsyningsselskabet selv og fortsætter:

- På borgermødet vil vi fortælle om vores aktiviteter på forsyningsområdet og i øvrigt svare på spørgsmål.

Man kan kun deltage i borgermøde digitalt, og man får tilsendt et link på dagen ved tilmelding, som skal ske til kundeservice@hfors.dk.

arrow Formand om »kæmpebonus«: Derfor fik direktør så meget
19. marts 2021 kl. 17:59 Opdateret: kl. 17:33
arrow Efter fyring: Aftale holdes hemmelig
22. december 2020 kl. 04:37 Opdateret: kl. 20:52
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?