22. juni 2021
Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events, er maks klar til at heppe på det danske landshold. Foto: Martin Warming
Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events, er maks klar til at heppe på det danske landshold. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find de rød-hvide farver frem og kom til fodboldfest i Royal Stage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find de rød-hvide farver frem og kom til fodboldfest i Royal Stage

Hillerød Events inviterer til fodboldfest i Royal Stage

Hillerød - 09. juni 2021 kl. 18:00
Af Martin Warming

Der er lagt i kakkelovnen til et par forhåbentlig festlige eftermiddage og aftener, når Royal Stage danner rammen om to storskærmsarrangementer under EM i fodbold.

arrow Læs også: Efter corona-udsættelse: Dizzy Mizz Lizzy gæster Royal Stage

Det er Danmarks to første EM-kampe, der spilles henholdsvis på lørdag den 12. og torsdag den 17. juni og bliver vist på storskærm i Royal Stage.

Hillerød Events står bag arrangementerne, og Carsten Larsen, der er formand for foreningen, håber, at rigtig mange vil møde op og være med til at sætte gang i fodboldfesten og støtte det danske landshold.

"Vi skal have en rigtig fodboldfest, hvor der bliver hujet, hejet og klappet og drukket nogle fadøl og spist nogle pølser," lyder det fra Carsten Larsen.

Det er kun de to første danske EM-kampe mod henholdsvis Finland og Belgien, der bliver vist på storskærm i Royal Stage. Grunden til, at den sidste kamp mod Rusland ikke bliver vist, er, at den først starter klokken 21.

Men da man som bekendt ikke må sælge alkohol efter klokken 22 på grund af corona-restriktionerne har Hillerød Events valgt ikke at vise kampen.

"Det vil vi ikke byde publikum. Hvis vi går videre fra den indledende pulje, hvilket vi selvfølgelig gør, så vil vi tage stilling til, om vi også skal vise de efterfølgende kampe på storskærm," siger Carsten Larsen.

Entrépriserne er 60 kroner per person, og så følger der en gratis fadøl med i prisen. Restaurant Royal tilbyder også fast føde i form en en særlig EM-burger og en tapasanretning.

Begge dage - altså både lørdag den 12. og torsdag den 17. juni - åbnes dørene til fodboldfesten i Royal Stage klokken 16, så du kan komme i stemning, til det danske hold løber på banen klokken 18.

Overskuddet fra arrangementerne går til Hillerød Events, der er en paraplyorganisation for foreningerne i Hillerød Kommune. Tidligere var de fælles om Hillerød Kræmmermarked, men da det stoppede, blev Hillerød Events dannet med henblik på at skabe initiativer, der kan give de deltagende foreninger ekstra penge.

arrow Direktør om landskamp i Royal Stage: - Det er så super fedt
15. juni 2021 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:18
arrow Nyt program: Masser af kultur på vej
18. maj 2021 kl. 08:03 Opdateret: kl. 08:03
arrow Se fotos: Royal Stage skålede med hele Danmark
09. maj 2021 kl. 16:18 Opdateret: kl. 17:05
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?