22. januar 2020
Jørn Rosenville og hans hustru Elsa Dalsgaard bryder med Fede Finn & Funny Boyz, og efter nytår går ophavsmanden til "Kærligheden brænder" solo.
Jørn Rosenville og hans hustru Elsa Dalsgaard bryder med Fede Finn & Funny Boyz, og efter nytår går ophavsmanden til "Kærligheden brænder" solo.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til Fede Finn & Funny Boyz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til Fede Finn & Funny Boyz
Opdateret 06. december 2009 kl. 21:54
Hillerød - 04. december 2009 kl. 06:00
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
St. Lyngby: - Nogle vil være partykonger, og jeg vil gerne tilbage til rødderne. Desuden skal der nu en kvinde med som sanger, og det bliver uden mig.

Sådan begrunder Jørn Rosenville sit farvel til den største dansktop-succes i 20 år, Fede Finn & Funny Boyz, som han selv var med til at starte for fire år siden og gennem årene har skrevet og sunget utallige hits for, blandt andet "Kærligheden brænder".
arrow Læs også: "Vi elsker store babser" fra USA..

- Jeg skal til USA i januar og indspille noget af min egen musik, og når jeg kommer tilbage, starter jeg op med et helt nyt kunstnernavn "Ham med hatten" og går solo. Jeg er allerede blevet ringet op af flere musikere, der gerne vil være med, når jeg skal ud at spille, siger 61-årige Jørn Rosenville, der for nogle år siden opgav sit arbejde som børnehaveklasseleder på Lille Lyngby Skole ved Skævinge på grund af arbejdspresset i Fede Finn.

- Jeg vil i mit musikalske efterår fortælle de gode historier, og jeg har jo altid skrevet og komponeret, siger Jørn Rosenville, der spiller sidste gang med Fede Finn & Funny Boyz den 18. december i Sønderjylland.
arrow Guitar-fabrik og countrystøvler i 50 meter rækker
18. januar 2010 kl. 13:45 Opdateret: kl. 12:04
arrow Ex-medlem af Fede Finn & Funny Boyz indspiller i Nashville
15. januar 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 16:34