5. marts 2021
I 'Kongebogen' er der rabatkuponer til 42 lokale butikker - blandt andet SuperBrugsen i Ullerød. Bag mundbindene gemmer sig Carsten Larsen (til venstre), der er formand for Hillerød Events, og Thomas Schaldemose, der er uddeler i SuperBrugsen i Ullerød. Foto: Martin Warming
I 'Kongebogen' er der rabatkuponer til 42 lokale butikker - blandt andet SuperBrugsen i Ullerød. Bag mundbindene gemmer sig Carsten Larsen (til venstre), der er formand for Hillerød Events, og Thomas Schaldemose, der er uddeler i SuperBrugsen i Ullerød. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få rabat i 42 butikker og deltag i konkurrencen om seks gavekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få rabat i 42 butikker og deltag i konkurrencen om seks gavekort

SuperBrugsen i Ullerød sætter seks gavekort på højkant

Hillerød - 29. december 2020 kl. 17:30
Af Martin Warming

Hillerøds foreninger har - som så mange andre - haft et hårdt år rent økonomisk. Mange af de arrangementer, som foreningerne plejer at deltage i, har været aflyst på grund af corona, og det betyder, at der ikke er kommet de penge i kassen, der plejer at komme.

Men nu får de lokale foreningerne en hjælpe hånd af Hillerød Events, der har lavet 'Kongebogen', der er en rabatbog med rabatkuponer til 42 af byens butikker.

Bogen koster 250 kroner, og overskuddet fra bogen går til foreningerne og Hillerød Events.

I bunden af artiklen kan du se, hvilke butikker der er med i Kongebogen - der er også i disse butikker, du kan købe bogen...

Kongebogen er fyldt med rabatter til 42 af byens butikker, og ifølge Hillerød Events tjener man de 250 kroner, som bogen koster, hjem flere gange, hvis man gør brug af alle rabatterne i bogen.

Når man har benyttet rabatten i en af de 42 butikker, får man et stempel og en underskrift, og når en side er fyldt, kan man aflevere den i SuperBrugsen i Ullerød og deltage i lodtrækningen om seks gavekort på 1.000 kroner til supermarkedet. Jo flere sider fra bogen, man afleverer, jo større er chancerne for at vinde et gavekort.

arrow Læs også: Dagens tal for Covid-19 og vacciner: Flere smittede og færre indlagte
Vigtigt at hjælpe

SuperBrugsen i Ullerød er samtidig en af de 42 butikker, der har en rabatkupon med i bogen, og for uddeler Thomas Schaldemose er det helt naturligt at være med i bogen.

"Jeg synes, det er vigtigt, at vi hjælper dem, der har det svært i øjeblikket - og det er der mange foreninger, der har - så vi også har noget at komme tilbage til, når tingene åbner op igen på et tidspunkt," siger Thomas Schaldemose.

Og Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events, glæder sig over den store opbakning, der har været til bogen.

"Det betyder rigtig, rigtig meget, at de lokale butikker bakker op om det her, og vi er superglade for, at Thomas også har lyst til at sætte seks gavekort på højkant. Der er trods alt noget arbejde i at tage imod kuponerne, så vi er superglade for, at Thomas og SuperBrugsen i Ullerød har sagt ja til at være med," siger Carsten Larsen.

Vinderne af de tre første gavekort bliver trukket den 1. marts, mens vinderne af de sidste tre gavekort bliver fundet den 15. november til næste år.

Her kan du købe Kongebogen:
BlomsterFin
Nordsjællands Kosmetologskole & NK Hudplejecenter
Gardinmontøren
Løberen
Unik Optik
Ullerød SuperBrugsen
Shoegar
Frisør Centrum
Skänk
Jan Ehlers
Modesalonen Aroma
HTH Hillerød
Mr. Monopol
Vinbutikken
Skousen
ChokoladeMageriet
Kop & Kande
Kiosk Bien
AG-Tex Gardin & Bolig
Frøken Flora
Restaurant krydderiet
Metervarer
Stark
FysioDanmark Hillerød
Vinhuset Stoltz
Intersport
Matas
Imerco, Imerco Home
Multiform Design Center
Kjøller
Fransa
Skin Corner
Paradis
Nordisk Film
Hair by Gylvin
Helsam
Hillerød Tæppe & gulvcenter
FixPhone
Royal Taste
Frisør Stender
Pava
Hillerød Svømmehal
Café Royal
Nordsjælland Håndbold
arrow Den første vaccinedag - se fotos fra Nordsjællands Hospital
27. december 2020 kl. 18:05 Opdateret: kl. 17:40
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?