22. juni 2021
Lene Schmidt, der er daglig leder af Hillerød Madmarked, var grædefærdig, da Hillerød Madmarked måtte udskyde den planlagte åbning i sidste uge. Nu har hu heldigvis fået noget at smile af igen. Foto: Allan Nørregaard
Lene Schmidt, der er daglig leder af Hillerød Madmarked, var grædefærdig, da Hillerød Madmarked måtte udskyde den planlagte åbning i sidste uge. Nu har hu heldigvis fået noget at smile af igen. Foto: Allan Nørregaard
Foto: ALLAN NORREGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig: Madmarked åbner i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig: Madmarked åbner i morgen
Opdateret 12. maj 2021 kl. 13:03
Hillerød - 12. maj 2021 kl. 12:50
Af Martin Warming

Hillerød Madmarked på Slangerupgade skulle efter planen have slået dørene op fredag i sidste uge, men madmarkedet måtte aflyse den stort anlagte åbning i sidste øjeblik, fordi en leverandør af noget brandteknisk udstyr svigtede.

Det betød, at madmarkedet ikke kunne få de nødvendige tilladelser og godkendelser i hus til den planlagte åbning i fredags, men nu er alt på plads, fortæller Mads Qwist, der er bestyrelsesformand i Hillerød Madmarked.

"Og det betyder, at vi kan åbne i morgen på kristi himmelfartsdag," siger han til avisen onsdag middag.

"Vi har fået det brandtekniske udstyr af en ny leverandør, og Hillerød Kommune har simpelthen været den absolut bedste samarbejdspartner. Kommunen har været så hjælpsom hele vejen igennem, og vi har nu fået den nødvendige ibrugtagningstilladelse her til formiddag (onsdag, red.), der betyder, at vi må åbne," siger Mads Qwist.

arrow Læs også: Endelig: Stort madmarked har slået dørene op

Den er syv madboder, et kaffested og en bar på Hillerød Madmarked.

En kæmpe lettelse

Man kan først få en alkoholbevilling, når man har en ibrugtagningstilladelse, men også hos Nordsjællands Politi har man arbejdet hurtigt og hasteekspederet madmarkedets alkoholbevilling, så man også kan få en øl eller et glas vin til maden.

"Vi har alle sammen holdt vejret siden i torsdags, hvor vi fandt ud af, at vi var blevet brændt af leverdøren, der skulle levere det brandtekniske udstyr, så det er en kæmpe lettelse for os alle sammen - både bestyrelsen, stadeholdere og medarbejdere - at vi nu kan åbne. Vi har haft et stort ønske om at kunne invitere Hillerød ned på kristi himmelfartsdag, og det har vi nu fået lov til - og vi glæder os vildt meget til at slå dørene op," lyder det fra Mads Quist.

Hillerød Madmarked åbner torsdag klokken 11, og madboderne lukker klokken 20. Selve madmarkedet lukker først et sted mellem klokken 21 og 22.

Med de nuværende corona-restriktioner må der være lidt over 300 gæster på madmarkedet ad gangen.

Hillerød Madmarked har adresse i BabySams gamle lokaler på på Slangerupgade 7

Mads Qwist, der er bestyrelsesformand i Hillerød Madmarked, kan ånde lettet op: Hillerød Madmarked kan endelig slå dørene op.

arrow Udskudt åbning af madmarked: - En kæmpe skuffelse for os alle
07. maj 2021 kl. 05:17 Opdateret: kl. 19:14
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?