20. oktober 2021
Partner og erhvervschef Stephen Wielje Berthelsen og partner samt salgs- og udlejningschef Jacob Lunding fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Nordsjælland glæder sig over det gode resultat i 2016 og den nye Gazelle-pris.
Partner og erhvervschef Stephen Wielje Berthelsen og partner samt salgs- og udlejningschef Jacob Lunding fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Nordsjælland glæder sig over det gode resultat i 2016 og den nye Gazelle-pris.
Foto: Nikolai Linares/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EDC Erhverv i Nordsjælland vinder Børsen Gazelle pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EDC Erhverv i Nordsjælland vinder Børsen Gazelle pris
Hillerød - 03. februar 2017 kl. 14:38

EDC Erhverv modtog hele tre Gazelle priser ved Børsens årlige Gazelle-prisuddeling. Nordsjælland-afdelingen, der har base i Hillerød, modtog den ene efter et forrygende år.

arrow Læs også: Hillerød har det højeste antal Gazelle-virksomheder i flere år

Hillerød: Børsen Gazelle-prisen uddeles blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Det er lige nøjagtigt hvad EDC Erhvervs afdelinger i henholdsvis Randers, Hillerød og Kolding belønnes for at være med deres seneste modtagelse af Børsen Gazelle-prisen 2016. Priserne vidner ifølge EDC selv om, at ejendomsmarkedet i provinsen er stadigt opadgående, og derfor vil det fortsat være EDC Erhvervs strategi at være lokalt til stede.

Den lokalt fokuserede strategi har vist sig at give pote: 1.061 salg og udlejninger er det blevet til i alt for EDC Erhverv kommissionen i 2016, hvilket er en stigning på knapt fire procent i forhold til sidste år. Denne vækst genereres ikke kun i storbyerne København og Aarhus, men ligeledes i provinsen.

- Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne - men samtidigt er en af vores virkelige styrker det indgående lokalkendskab og evnen til at kombinere de to perspektiver. Derfor har vi erhvervscentre i landets 22 største byer - seneste Slagelse - og det giver unikke fordele. Bl.a. fordi vi derved kan tilbyde både lokal indsigt - og et landsdækkende netværk der arbejder sammen på tværs af landet. Vi arbejder med et landsdækkende Køber-/Lejerkartotek, der sikrer, at samtlige af vores erhvervscentre arbejder sammen om at matche potentielle søgere med ejendomme/lokaler, siger Robert Neble Larsen, formand for erhvervsdivisionen EDC Erhverv.

I det forgangne år, har EDC Erhverv solgt og udlejet ejendomme for knapt fire milliarder kroner fordelt på henholdsvis detail-, kontor-, industri- og boligudlejningsejendomme. Dette er en markant stigning i forhold til 2015, hvor EDC Erhverv koncernen solgte og udlejede ejendomme for i alt knapt tre milliarder kroner.

arrow Naturen på print er en salgssucces
03. marts 2020 kl. 10:29 Opdateret: kl. 16:59
arrow Papiruldfabrik kender ingen krise
10. juli 2012 kl. 12:15 Opdateret: kl. 12:17
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?