23. juli 2021
Jesper Schultz-Pedersener modstander af J. Jensens udvidelsesplaner ved Uvelse på grund af den stigende lastbiltrafik, det vil give. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Jesper Schultz-Pedersener modstander af J. Jensens udvidelsesplaner ved Uvelse på grund af den stigende lastbiltrafik, det vil give. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nej til 250 lastbiler få meter fra mit vindue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nej til 250 lastbiler få meter fra mit vindue
Hillerød - 25. maj 2021 kl. 16:16
Af Jesper Schultz-Pedersen, Lyngevej 12, Uvelse

J. Jensen er skuffet over manglende fremmøde til et dialogmøde om virksomhedens udvidelsesplaner. Man har annonceret det i Frederiksborg Amts Avis. Seriøst !?.... Hvor mange af de potentielle dialogdeltagere blandt de cirka 600 lokale beboere, der har udtalt deres aversion mod projektet, mon læser den avis - for slet ikke at tale om tilfældige bekendtgørelser og annoncer i samme avis? Hvad man ikke ved.... kan man ikke møde op til. Det er næppe en velegnet kommunikationskanal.

arrow Læs også: Kun tre personer mødte op til dialogmøder om upcyclingcenter: - Måske er bekymringerne ikke så store alligevel

Lad mig derfor som ikke fremmødt i stedet her kort forklare, hvorfor jeg ikke er fan af J. Jensens projekt. Der er planlagt en - lad os kalde det en transportkorridor - som blandt andet går gennem Uvelse by.

Der nævnes cirka 250 lastbiler per døgn. Disse lastbiler skal angiveligt ledes ned af en villavej i byens udkant og videre gennem byens hovedvejnet.

Som umiddelbar nabo til denne rute kan jeg således se frem til, hvad der svarer til, hvad der akkumuleret er op mod en times lastbildieselmotorkørsel i lavt gear få meter fra mit vindue - hver evige dag og på alle tider - alene som effekt af projektet.

Det er ikke et problem i klasse med de gener, der bliver påført de umiddelbare naboer af virksomheden. Men det vil genere mig og mange andre, der bor langs transportkorridoren i Uvelse og andre lokale bysamfund, som ruten går gennem, med permanent larm og skadelig dieselos. Så selvfølgelig gør vi indsigelser.

arrow DEBAT: "Kan man true sig til alt?"
17. maj 2021 kl. 07:48 Opdateret: kl. 14:54
arrow DEBAT: Efter to dialogmøder er vi tilbage, hvor vi startede
15. maj 2021 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57
arrow J. Jensen: Svært at se Solrødgård som mulighed
08. maj 2021 kl. 09:31 Opdateret: kl. 16:21
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022