2. august 2021
Niels Frølich Nilsson bryder sig ikke om, at J. Jensen truer med at flytte ud af kommunen, hvis virksomheden ikke får sin vilje. Arkivfoto
Niels Frølich Nilsson bryder sig ikke om, at J. Jensen truer med at flytte ud af kommunen, hvis virksomheden ikke får sin vilje. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: "Kan man true sig til alt?"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: "Kan man true sig til alt?"
Opdateret 18. maj 2021 kl. 14:54
Hillerød - 17. maj 2021 kl. 07:48
Af Niels Frølich Nilsson, Bøllemosevej 20, Uvelse

Kan man true sig til alt? I hvert fald så forsøger J.Jensen på alle måder at gøre det.

arrow Læs også: DEBAT: Nej til 250 lastbiler få meter fra mit vindue

Af dagpressen fremgår det, at man truer med at flytte og ikke mere vil betale skat til Hillerød Kommune, hvis man ikke får sin vilje.

Der er altså stærkt pres på Hillerøds politikere, som jo alle går ind for genbrug og naturligvis gerne vil have skatteindtægter og ikke mindst arbejdspladser. Nu er jeg lidt tvivlende overfor, hvor mange danske arbejdspladser der ligger i det. Tidligere er der antruffet flere medarbejdere, som ikke forstod dansk, men de skal naturligvis også have et arbejde.

På et afholdt møde tirsdag den 11. maj var alle uvelse-borgere inviteret. Der var kun tilmeldt en = undertegnede. Men en af de aktive imod upcyclingcenteret, Allan Høj, var også mødt op. J.Jensens repræsentant Kim Østergård kom med forskellige forslag af kosmetisk art - blandt andet med at rykke indkørselen, eller at lade de skærmene høje flade mere ud, hvilket vi to jo ikke kunne tage stilling til, men da vi virkede afvisende overfor forslaget, så kom der igen trusler på banen.

Man ville plante så mange træer, at vi ikke kunne se solen, og der ville blive oplagret så meget materiel tæt på skel og meget andet. Virkeligt tryggende trusler. Nu er det bare, jeg spørger, er det sådan her i kommunen, at bare man truer nok, så får man sin vilje. Så ser det virkelig trist ud med demokratiet, og jeg er spændt på at se hvilke politikere, der føler sig truet nok til at stemme for lokalplanforslaget - og hvilke der har mandsmod nok til at sige nej til dette ødelæggende forslag.

Jeg er spændt på at se hvilke politikere, der føler sig truet nok til at stemme for lokalplanforslaget...

Niels Frølich Nilsson

arrow DEBAT: Efter to dialogmøder er vi tilbage, hvor vi startede
15. maj 2021 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57
arrow J. Jensen: Svært at se Solrødgård som mulighed
08. maj 2021 kl. 09:31 Opdateret: kl. 16:21
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?