12. maj 2021
Jørgen Suhr, der er medlem af byrådet og C4, håber, at man kan tage drøftelser af erhvervslivet på et kontor i fremtiden. Foto: Allan Nørregaard
Jørgen Suhr, der er medlem af byrådet og C4, håber, at man kan tage drøftelser af erhvervslivet på et kontor i fremtiden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Dialog med C4 formanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Dialog med C4 formanden
Hillerød - 27. april 2021 kl. 18:57
Af Jørgen Suhr, byrådsmedlem (R) og medlem af C4

Min formand for C4's bestyrelse, Jesper Følbæk Nielsen undrer sig i tirsdagens avis over, hvor jeg og Radikale Venstre står i sagen om etablering af en upcykling virksomhed i Uvelse. Udover at være byrådsmedlem er jeg også medlem af C4.

arrow Læs også: DEBAT: Erhvervslivet støtter op om J. Jensens kritik af kommunen

Det havde været ganske nemt for Jesper Følbæk Nielsen at ringe til et af sine medlemmer, som endda også sidder i byrådet. Lad os i stedet mødes i C4s lokaler - vores fælles forening. Til en ordentlig snak om erhvervsliv, C4s rolle, kommunens rolle og meget mere godt fra havet. Og naturligvis også, hvad vi forstår ved erhvervsvenlighed. I den aktuelle sag er det jo åbenbart, at vi har en kompleks konflikt omkring en virksomhed med en bæredygtig dagsorden, som skal vægtes op imod en ikke så bæredygtig beliggenhed.

Kan vi i fællesskab blive bedre til at forudsige og løse sådanne konflikter i vores dejlige kommune, så tror jeg, at mange C4 medlemmer vil være glade. Også undertegnede.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?