4. juli 2020
Team Rotary Nordsjælland cyklede i år cirka 200.000 kroner ind. Privatfoto
Team Rotary Nordsjælland cyklede i år cirka 200.000 kroner ind. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelhold gør klar til ny tur mod Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelhold gør klar til ny tur mod Paris
Hillerød - 21. oktober 2019 kl. 12:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 17. juli 2020 cykler Team Rotary Nordsjælland igen til Paris, og der er plads til flere på holdet.

- Alle kan cykle til Paris, lyder det fra Klaus Nielsen, der gennem alle snart syv år har cyklet med på Team Rotary Nordsjællands årlige cykeltur til Paris, om som har været holdkaptajn og træner siden 2016.

- Vi træner sammen, både form og cykelteknik, og vi hjælpes ad undervejs«, siger han.

Turen i 2019 rejste 200.000 kroner, som deles ud i løbet af efteråret. Siden første tur i 2013 har teamet indsamlet over 1,4 millioner kroner til Julemærkehjemmet i Ølsted og foreninger med socialt formål i Hillerød.

Krav til rytterne
Som rytter betaler man selv for sin del af turen. Hvis man har personlige sponsorer, modregnes halvdelen af disse sponsorater i egenbetalingen. Fra januar træner holdet på spinningcykler onsdag og lørdag morgen, og fra april træner holdet på landevejene lørdag morgen og onsdag sen eftermiddag. Træningen starter og slutter i Hillerød. Man skal kunne cykle omkring 28 km/t, for det er den fart, deltagerne cykler med på vejen mod Paris, ligesom det er den fart, der trænes efter under træningerne.

Cykelturen til Paris starter i Hillerød fredag den 17. juli. Fredagen efter, den 24. juli ankommer rytterne til Concordepladsen i Paris, hvor familier, venner, servicehold og andre tager imod rytterne

Der er informationsmøde for alle interesserede i Hillerød Firmaidræt på Milnersvej 35 i Hillerød på onsdag den 23. oktober klokken 18. Tilmelding er nødvendig på Facebooksiden for Team Rotary Nordsjælland eller på email til paj@danskrevision.dk. Der serveres drikkevarer og en sandwich til mødet.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?