25. september 2021
Både Caroline Bohé, der ses på billedet fra en tidligere konkurrence, og Malene Degn, der er klubkammerater i Holte MTB, kan være ganske tilfredse med deres præstation tirsdag. Foto: Attention Builders
Både Caroline Bohé, der ses på billedet fra en tidligere konkurrence, og Malene Degn, der er klubkammerater i Holte MTB, kan være ganske tilfredse med deres præstation tirsdag. Foto: Attention Builders
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Caroline Bohé med mere end godkendt præstation ved OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Bohé med mere end godkendt præstation ved OL

Danskerne Caroline Bohé og Malene Degn dystede tirsdag morgen dansk tid med i mountainbike-disciplinen ved OL i Tokyo. Mens det blev til en 12. plads for Malene Degn, kørte Caroline Bohé ind som nummer 13

Hillerød - 27. juli 2021 kl. 11:45
Af Thomas Kellermann

Det kommer måske ikke som den største overraskelse, at det hverken blev til medalje for Caroline Bohé eller Malene Degn ved OL i mountainbike.

arrow Læs også: Populære løb er tilbage: Nu kan mænd og kvinder igen vælte sig i mudder og pløre

I hvert fald sagde Caroline Bohé, der selv er fra Hillerød, i sidste uge til Hillerød Posten, at det næppe blev tilfældet.

"Jeg starter også længere nede på grund af pointsystemet. Hvis jeg rammer en god dag, tror jeg på, jeg kan lande i top 10-15 stykker. Men det handler sådan set mest om, at jeg er tilfreds med min egen præstation," lød det.

Mere end godkendt

Og det kan de to danskere, der til dagligt er klubkammerater i MTB Holte, sagtens være. Undervejs i løbet kæmpede de begge bragt i det mudrede terræn, hvor mange af løbets 38 ryttere flere steder måtte stige af cyklen og løbe op ad de stejle bakker. Men danskerne lagde stabilt ud i 1. runde, hvor Malene Degn lå nummer 12 og Caroline Bohé nummer 16. Undervejs i løbet passerede de begge den forsvarende OL-vinder Jenny Rissveds fra Sverige. Eurosports kommentatorer, som havde talt med de to danske ryttere inden løbet bemærkede, at det for Malene Degn og Caroline Bohé ikke handlede om en bestemt placering, men at køre et teknisk godt løb, men var hurtige til at tilføje, at begges præstationer "bestemt er godkendt, og at de er i gang med at køre et rigtig fint OL".

Ganske altoverskyggende var dog schweizerne i løbet, der både blev nummer ét, to og tre. Jolanda Neff kørte i mål på en time, 15 minutter og 46 sekunder, mens Sina Frei kom ét minut og 11 sekunder efter, og Linda Indergand kom et minut og 19 sekunder efter førstepladsen. Det er aldrig sket før, at alle tre på podiet er fra samme land i hverken mændene eller kvindernes mountainbike i OL.

Malene Degn var fire minutter og 48 sekunder efter førstepladsen, mens Caroline Bohé var fem minutter og 11 sekunder efter. Mandag blev det til en 22. plads for Sebastian Finni, som kørte i mændenes mountainbike-konkurrence.

arrow Årets Slotsstistafet er aflyst
05. august 2021 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
Stemmer du til kommunalvalget i år?