1. august 2021
Efter 23 år med Café Hoe for enden af Slotsgade er natklubben nu sat til salg. Kim Hoe går med tanker om at lave dinnerkoncerter i Gallerierne.
Efter 23 år med Café Hoe for enden af Slotsgade er natklubben nu sat til salg. Kim Hoe går med tanker om at lave dinnerkoncerter i Gallerierne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Hoe er sat til salg - De unge vil noget andet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Hoe er sat til salg - De unge vil noget andet
Hillerød - 18. juli 2018 kl. 02:41
Af Camilla Fræhr

Siden 1995 har Café Hoe ligget solidt plantet på Slotsgade, men nu skal det måske snart være slut.

arrow Læs også: 28-årige Zayn åbner en ny cocktailbar

Ejeren Kim Hoe her nemlig annonceret på Facebook, at Café Hoe nu er sat til salg.

- Jeg kører på 23. år, og egentlig synes jeg, at det handlede om, at unge mennesker ikke skal forvente, at der er noget natteliv, hvis de ikke benytter det, der er i Hillerød. Det er morsomt, at de tror, vi står til rådighed, når de ikke går i byen her. Hillerød dør helt, hvis de ikke bruger byen, siger Kim Hoe.

Dog vil Kim Hoe gerne fortsætte med noget indenfor den samme branche.

- Måske kaster jeg mig over et projekt med en hyggelig bodega eller noget frokostrestaurant. Noget hvor det er lidt mere voksne mennesker. Jeg er vokset fra publikummet her. Det store problem er egentlig, at de unge ikke benytter sig af Hillerød. Vi har det største opland. Vi kan trække mange, fordi vi har hele Nordsjælland, men det nytter ikke noget, hvis alle vælger at tage til København og gå i byen. Det er en dominoeffekt, siger Kim Hoe.

Togene er problemet

Drømmescenariet er at finde en god bodega eller frokostrestaurant, men indtil videre er der ikke noget, som har fanget Kim Hoes opmærksomhed på det område. Dog har han andre ideer i ærmet:

- Jeg har forhandlet om lokaler nede i Gallerierne. Jeg ville også gerne lave et koncertsted, hvor det gamle Golddigger lå. Der er indgang fra gårdspladsen, og rammerne ville være rigtig gode. Men vi er ikke blevet enige endnu, siger Kim Hoe og fortsætter:

- Det er fede 640 kvadratmeter, og det kunne være meget fedt til koncerter eller som et sted til events, siger han.

Café Hoe er cirka 300 kvadratmeter i alt til sammenligning, så det vil være lidt over en fordobling af areal, han vil kunne boltre sig på, hvis det kan lade sig gøre med investorerne.

- Jeg vil gerne have lov til at prøve mig frem. Det handler om, hvorvidt investorerne egentlig synes, om de penge jeg tilbyder, er det værd. Det kunne være et spændende projekt med dinnerkoncerter for det voksne publikum, siger han.

arrow Værtshuses samarbejde skaber tryghed
21. december 2017 kl. 05:41 Opdateret: kl. 20:53
arrow Borgmester indkalder til fællesmøde efter flere rudeknusninger
03. marts 2017 kl. 14:12 Opdateret: kl. 08:02
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?