6. december 2020
Pavillonerne til Hillerød Kommunes kommende dagtilbud på Trollesmindealle er ved at blive bygget i Litauen, oplyser Concept Living.
gallery icon

Se billedserie

Pavillonerne til Hillerød Kommunes kommende dagtilbud på Trollesmindealle er ved at blive bygget i Litauen, oplyser Concept Living.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeriet af børnepavilloner skrider fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet af børnepavilloner skrider fremad

Pavilloner, som skal udgøre nyt børnehus i Hillerød, er ved at blive bygget

Hillerød - 21. november 2020 kl. 14:19

I slutningen af januar skal virksomheden Concept Living levere de færdigbyggede pavilloner, som op mod 80 børn skal passes i fra februar på grunden bag Hillerød Rådhus.

arrow Læs også: Se billederne: Første spadestik til ny børnehave

Virksomheden er på deres fabrik i Litauen i fuld gang med at bygge de 13 præfabrikerede moduler på i alt 700 kvadratmeter, fortæller de i en pressemeddelelse. Der går to måneder, fra de begynder produktionen, til de kan levere de præfabrikerede moduler.

Fire stuer

Pavillonerne skal udgøre en midlertidig institution, som skal bruges indtil det kommende Herluf Trolles Børnehus er færdigbygget omkring 2022.

Pavillonerne, som der blev taget første spadestik til i oktober, får en vuggestue og tre børnehavestuer. Alle stuer indeholder et stort fælles opholdsrum, mindre legerum, toilet og garderober.

Derudover rummer bygningen et produktionskøkken, en personaleafdeling, vaskerum, bad samt liggehal og et overdækket udendørsareal, hvor børnene kan sove.

De præfabrikerede moduler bliver produceret, så de er cirka 90 procent færdige, når de leveres på Trollesminde-byggepladsen i Hillerød. Herefter bliver de gjort helt færdige ved at få de sidste detaljer på plads som eksempelvis elinstallationer og vvs samt facader.

arrow Konkurs koster kommune millioner
16. juni 2020 kl. 06:10 Opdateret: kl. 16:34
arrow Børnepanik: Ny pavilloninstitution på vej
05. december 2019 kl. 04:21 Opdateret: kl. 15:44
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?