20. juni 2021
Ulykken skete i morgentrafikken i krydset mellem Københavnsvej og Carlsbergvej.
Ulykken skete i morgentrafikken i krydset mellem Københavnsvej og Carlsbergvej.
Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blev kørt ned: Hvem ramte August?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev kørt ned: Hvem ramte August?
Opdateret 08. maj 2021 kl. 17:02
Hillerød - 08. maj 2021 kl. 12:06
Af Janne Mulvad

Fredag morgen cirka 8.45, da 16-årige August var på vej til Marie Mørk Skole, blev han ramt af en højresvingende bil i krydset Carlsbergvej/Københavnsvej.

- Han lander oven på taget af bilen. Heldigvis ikke med hovedet, men han flækker sin albue, fortæller den 16-åriges far, Christopher Klapp.

Men føreren af den højresvingende bil, som var en hvid Mercedes E Class, kommer ud af bilen og begynder at skælde August ud. Og herefter kører han sin vej, og overlader det til et par andre voksne at hjælpe den 16-årige dreng, som kommer på hospitalet og får sin arm i gips. Desværre får ingen af vidnerne registreret nummerpladen på den store mercedes.

- Manden i bilen nægter sit ansvar. Det med, at han bare stikker af og prøver at tørre den af på en 16-årig, det er ikke i orden. Det ville være rart at få ham til at finde ud af, at der er hans fejl, og han ikke bare kan køre som han har lyst til, siger Christopher Klapp.

Senere på dagen lagde han et opslag på facebook i gruppen »Hillerød skal være en hyggelig by«, som har 16.000 medlemmer. Her efterlyste han vidner til ulykken, men det har ikke ført til meget afklaring.

Hos Nordsjællands Politi har man ikke registreret en anmeldelse af sammenstødet fredag morgen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?