22. april 2019
Pia Nordlund mærker godt efter på det udstillede tøj, mens Anna Lindequist fortæller, hvordan det ser ud. Foto: Allan Nørregaard
Pia Nordlund mærker godt efter på det udstillede tøj, mens Anna Lindequist fortæller, hvordan det ser ud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biogen-medarbejdere gav en hjælpende hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biogen-medarbejdere gav en hjælpende hånd
Opdateret 28. september 2015 kl. 06:48
Hillerød - 26. september 2015 kl. 07:29
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år havde Biogen Idec valgt, at deres medarbejdere kunne bruge en arbejdsdag med fuld løn i en af Hillerøds sociale foreninger. 44 medabejdere havde meldt sig til at give en hjælpende hånd.
Biogen Idec arrangerer hvert år Care Deeply Dagen for at skabe fællesskabsoplevelser og samarbejde internt i virksomheden og vise engagement lokalt udadtil.

Andre sanser skærpes

Fire af medarbejderne havde meldt sig til at tage med otte kvinder fra Dansk Blindesamfund på Museum Nordsjælland i Frederiksgade for at se særudstillingen »Freja og Evas døtre«. En af dem er Anna Lindequist, der er blevet dagens guide rundt på museet for Pia Nordlund. Anna forklarer hele tiden, hvad hun ser, og Pia stiller spørgsmål til farver, materialer, længder, mønstre og hvad der står i tekst om det, de står foran.

- Det betyder utroligt meget. Det er selvfølgelig specielt godt her, hvor jeg kan røre ved tingene, men det, at jeg har min egen guide og få læst op og beskrevet alting med farver, det er anderledes godt. Jeg føler mig meget heldig over at have sådan en god guide, fortæller hun.

Også Anna Lindequist har været glad for dagens anderledes indhold.

- Især det at være sammen med blindegruppen betyder meget. Jeg har aldrig prøvet det her før, så det er både grænseoverskridende, spændende og en kæmpe øjenåbner. Jeg var ikke klar over, at diabetes kunne føre til blindhed, og det chokerer mig meget. At se, hvordan Pia mærker ved tingene og bruger alle sine andre sanser, det er virkelig inspirerende at se. Jeg er dybt imponeret over hende, siger Anna Lindequist.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede