20. september 2021
Carina Heiden, som her ses med sin 'førstedame' Maja, er glad for at møde kunderne igen, efter hun har åbnet butikken via bagindgangen.
gallery icon

Se billedserie

Carina Heiden, som her ses med sin 'førstedame' Maja, er glad for at møde kunderne igen, efter hun har åbnet butikken via bagindgangen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent via bagindgangen: Kunderne finder stadig vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent via bagindgangen: Kunderne finder stadig vej

Nogle butikker i SlotsArkaderne holder åbent for kunder via deres bagindgang - og det har været en succes

Hillerød - 18. marts 2021 kl. 17:07
Af Mette Dolmer Thygesen

Butikker med indgang ud til Slotsgade må holde åbent - men butikker med indgang til SlotsArkaderne skal holde lukket. Men coronarestriktionerne har fået enkelte butikker i shoppingcentret til at åbne bagindgangen, så de stadig kan invitere kunderne indenfor.

arrow Læs også: Statsminister Mette Frederiksen besøgte SlotsArkaderne

Det er blandt andet sket i Designers Market i SlotsArkaderne, hvor butikken har rullet den røde løber ud ved bagindgangen ved Frederiks Torv, så kunderne kan komme ind den vej. Og det har været en succes, fortæller butikschef Carina Heiden:

"Det er gået over forventning. Kunderne finder vej til os, og det har været rigtig positivt. Det går også fornuftigt med at styre, at der kun er fem ad gangen, og vi spritter af, holder afstand og bærer mundbind. Jeg synes, kunderne har taget meget positivt imod, at vi har åbnet på den her måde".

Give den gas

Nogle kunder har endelig fået byttet deres julegaver, mens andre har fået stillet noget af den ophobede lyst til at shoppe, siger hun:

"Vi kan mærke, at kunderne er glade for at komme ned til os i butikken igen. Nogle mangler deres yndlingsting eller har for eksempel slidt deres bukser op. Så kommer de for at købe de bukser, de plejer. Andre skal ud og give den gas, efter de har haft en periode på flere måneder, hvor de ikke har kunnet shoppe," siger Carina Heiden, som fortæller, at der har været færre kunder i butikken end normalt, men de, der er kommet, har til gengæld brugt flere penge, end de plejer.

"Så vi har haft en god første tid, og personalet og jeg er også super glade for at komme i gang igen og snakke med og se kunderne. Det har altså været en lang nedlukning, så det trænger vi til," siger hun.

Flere butikker har åbent

Også Vibholm Guld & Sølv har åbnet til butikken via bagindgangen ved Olines Stræde, mens Karmen & Kamelia har åbnet en pop-up- butik, som der er adgang til via bagindgangen fra Olines Stræde.

Udover Bilka og Matas holder også H&M, Idé Nyt og Skomager Dan åbent. BabySam er åben til rådgivning, mens adskillige butikker har åbent for Click & Collect.

arrow Derfor skal du shoppe i de rigtige butikker
22. april 2021 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:46
arrow SlotsArkaderne: - Det er kritisk for butikkerne
23. marts 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:24
Synes du, at kommunen er der for dig?