22. november 2017
Præsidenten for Hillerød Chr. IV Inner Wheel, Mette Bonde Jacobsen (tv) og distriktspræsidenten, Ann Madsen (th), der samtidig er præsident for Dragør Inner Wheel, havde begge travlt med at hilse på de mange fremmødte, inden distriktsmødet gik i gang. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Præsidenten for Hillerød Chr. IV Inner Wheel, Mette Bonde Jacobsen (tv) og distriktspræsidenten, Ann Madsen (th), der samtidig er præsident for Dragør Inner Wheel, havde begge travlt med at hilse på de mange fremmødte, inden distriktsmødet gik i gang. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 86 kvinder holdt møde på Krakasvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

86 kvinder holdt møde på Krakasvej
Hillerød - 13. marts 2017 kl. 05:53
Af Ann-Sophie Meyer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kvinder fra både Nordsjælland, Storkøbenhavn og Bornholm ankom til Hillerød søndag formiddag, da Hillerød Chr. IV Inner Wheel afholdt forårsmøde for distrikt 47.

De 28 kvinder fra Hillerød Chr. IV Inner Wheel stod klar i samlet flok, og alle pånær to var iført sort tøj og pink tørklæder, da kvinder fra resten af Nordsjælland, Storkøbenhavn og Bornholm ankom til Krakasvej søndag formiddag. De to sidste kvinder var iført kjoler fra Kong Christian IV's tid, og de to ædle damer bød de mange gæster velkommen i døren.

Alle ankom i god tid, og inden distriktsmødet startede klokken 10.00, blev der snakket på livet løs henover et par snacks og en kop kaffe. For selvom den verdensomspændende kvindeorganisation brænder for at støtte alverdens gode formål, så er de interne venskaber og udvalg også en vigtig del af Inner Wheel.

- Formålet med Inner Wheel er at fremme sandt venskab, at fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse og at fremme international forståelse, sagde Mette Bonde Jacobsen, der er præsident for Hillerød Chr. IV Inner Wheel.

De 86 kvinder, der deltog til distriktsmødet, fandt hurtigt deres plads, da mødet gik i gang. Efter to timers møde blev der serveret frokostbuffet, og om eftermiddagen kom Jens-Erik Engelbrecht og holdt foredrag om Mercy Ships Danmark.

Ved søndagens distriktsmøde var der også en bod, hvor medlemmerne kunne købe alt fra puder til tasker. Alle tingene var med Inner Wheels logo, der, ligesom den verdensomspændende organisation Rotary, har et tandhjul som logo.

- Tandhjulet symboliserer fællesskabet med Rotary samt det rotationsprincip, der på skift giver medlemmerne ansvaret for klubbens aktiviteter, sagde præsidenten for Hillerød Chr. IV Inner Wheel og fortsatte:

- I gamle dage var det sådan, at man kun kunne blive medlem af Inner Wheel, hvis man var gift med en fra Rotary. Men sådan er det ikke mere. Nu er alle kvinder velkomne.

Inner Wheel er en verdensomspændende organisation. I Danmark er der omkring 3.000 medlemmer fordelt i 110 klubber. De 110 klubber er opdelt i fem distrikter, og søndag var det Hillerød Chr. IV Inner Wheels tur til at afholde forårsmøde for distrikt 47, som indbefatter Nordsjælland, Storkøbenhavn og Bornholm.

- Vi holder møder flere gange om året. Vi afholder altid et distriktsmøde i foråret. I juni måned har vi kædeoverrækkelse, hvor vi vælger en ny distriktspræsident hvert år, så præsidenter kun sidder et år ad gangen, og så holder vi altid landsmøde første weekend i oktober, sagde Mette Bonde Jacobsen.

Kvindeorganisationen Inner Wheel findes i over 100 lande. Der er samlet set omkring 100.000 medlemmer på verdensplan, og medlemmerne er fordelt blandt 3895 klubber.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk