20. februar 2019
Hos Sophienborgskolen og Hillerød Vest Skolen tog man for et par år siden selv initiativ og gav eleverne computere i undervisningen. Foto: Allan Nørregaard
Hos Sophienborgskolen og Hillerød Vest Skolen tog man for et par år siden selv initiativ og gav eleverne computere i undervisningen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 7. klasser starter skoleåret med egne computere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

7. klasser starter skoleåret med egne computere
Hillerød - 08. september 2018 kl. 13:02
Af Cecilie Lundskov Fuhlendorff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år skal Hillerød Kommunes skoler teste, hvordan undervisningen fungerer, når alle elever i 7. klasse har samme computer, der er uddelt af skolerne. Det blev sidste år vedtaget, som en del af budgetforliget i kommunen, og der blev afsat 1.680.900 kr. til forsøget for 2018, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Med ens computere til alle kan lærerne bedre hjælpe eleverne. Nu vil vi teste effekten det næste år, og se om den er positiv, eller om vi skal gå tilbage til »Bring Your Own Device«, siger Peter Frederiksen (V), formand for børn, familie og ungeudvalget.

Hillerød Kommune har tidligere kørt med indsatsen »Bring Your Own Device«, hvor folkeskolerne opfordrer elever til at tage deres egne computere med i timerne.

På Frederiksborg Byskole og Hanebjerg Skole bekræfter man, at man har modtaget computerne, og at man er ved at klargøre forsøget, så computerne kan bruges i timerne. Det har ikke været muligt at få svar på forespørgsel fra Hillerødholmskolen, Grønnevang Skole og Kornmarkskolen.

Hos Sophienborgskolen og Hillerød Vest Skolen tog man for et par år siden selv initiativ og gav eleverne computere i undervisningen. Lærer på Hillerød Vest Skolen og næstformand for byrådets børn, familie og ungeudvalg, Christina Høi Skovdal (S), så effekten og ville gerne gøre computerundervisning mulig for alle kommunens elever. Socialdemokratiet stillede sidste år forslag om computere til alle udskolingselever i kommunens folkeskoler. Et forsøg med 7. klasserne blev herefter vedtaget i budgetforliget.

Netartiklen her er en forkortet version i en artikel, der bringes i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 8. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: sn.dk/kobeavis

Det koster 19 kroner for en dagsadgang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk