17. juli 2019
En 29-årig mand blev mandag klokken 11.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Han er sigtet for voldtægt. Foto: Hans Jørgen Johansen
En 29-årig mand blev mandag klokken 11.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Han er sigtet for voldtægt. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig mand fængslet i sag om voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig mand fængslet i sag om voldtægt
Opdateret 11. februar 2019 kl. 14:48
Hillerød - 11. februar 2019 kl. 13:49
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 29-årig mand er blevet varetægtsfængslet i en uge, efter han mandag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød sigtet for voldtægt. Det oplyser anklager ved Nordsjællands Politi, Christina Grue, til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: 29-årig sigtet for voldtægt

Af sigtelsen fremgår det, at manden er sigtet for voldtægt ved søndag morgen klokken 06 på en adresse i Hillerød at have haft både vaginalt og analt samleje med en kvinde, som var i så beruset tilstand, at hun var ude af stand til at gøre modstand.

Den 29-årige mand oplyste i retten, at han nægter sig skyldig. Han forklarede endvidere, at han selv mødte op på politistationen i Helsingør søndag omkring klokken 12. Ifølge anklager Christina Grue skete det, efter episoden var blevet anmeldt. Manden, der ikke tidligere er straffet, har siden søndag været i politiets varetægt.

Christina Grue oplyser endvidere, at kvinden, som manden er sigtet for at have forgrebet sig på, er en voksen kvinde, men anklageren kan ikke komme nærmere ind på relationen mellem kvinden og den 29-årige mand, da grundlovsforhøret fandt sted bag lukkede døre. Retten nedlagde ligeledes navneforbud i sagen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede