16. juni 2021
De 20 pladser blev malet op i den fjerneste ende af p-pladsen. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
De 20 pladser blev malet op i den fjerneste ende af p-pladsen. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 flere p-pladser ved Teglgårdssøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 flere p-pladser ved Teglgårdssøen
Hillerød - 08. juni 2019 kl. 00:08
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Efter at flere parkeringspladser i centrum er blevet nedlagt på grund af boligbyggeri, har der været problemer med at finde parkeringspladser ved stationen og Frederiksborg Byskole. Især parkeringspladsen ved Teglgårdssøen har været hårdt presset, og parkeringsvagterne har uddelt mange bøder til bilister, der har sat bilen ulovligt på pladsen.

Løser noget af problemet
Men fredag morgen blev der malet 20 pladser mere op, så der nu er lidt flere pladser til pendlere og andre, der har behov for at holde tæt ved stationen.

- Da vi blev opmærksomme på problemet, har vi undersøgt muligheden for at udvide parkeringspladsen, eller om man kunne sætte pladserne tættere sammen. Kommunens folk har fundet ud af, at der kan laves 20 pladser mere på den eksisterende plads. Det betyder, at der ikke er så meget plads at komme rundt på inde på pladsen. Men vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at lave nogle flere pladser. Det løser måske ikke hele problemet, men det vil løse noget, siger Dan Riise, formand for Arkitektur-, Byplan- og Trafikudvalget.

Efter sommerferien er den nye parkeringsplads ved Frederiksborg Byskole klar, og det letter trykket fra parkeringspladsen ved Teglgårdssøen, håber udvalgsformanden.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?