21. oktober 2020
Det er i campusområdet ved Hillerød Station, at ejendommen Carlsbakken nu står færdig. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Det er i campusområdet ved Hillerød Station, at ejendommen Carlsbakken nu står færdig. Pressefoto
Foto: DRAGOER LUFTFOTO
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 127 nye lejligheder står klar i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

127 nye lejligheder står klar i Hillerød
Hillerød - 30. juni 2020 kl. 05:33
Af Anna Törnqvist Jensen

Efter to år står ejendommen Carlsbakken på campusområdet ved Hillerød Station færdigopført, og 127 lejligheder er klar til nye lejere.

Det er den svenske boliginvestor Balder, som har færdiggjort deres første ejendom uden for København, og interessen for boligerne har ifølge Balder været overvældende. Alt er stort set fuldt udlejet.

- Vi har oplevet en overvældende interesse for Carlsbakken, hvilket kun bekræfter os i, at vi har ramt et marked, hvor boligbehovet er stort. Generelt ser vi et stigende behov for boliger uden for Københavnsområdet, som er omringet af et levende byliv, tæt på skønne naturområder, har gode transportfaciliteter og til en overkommelige pris. Dette bærer vores investeringsstrategi blandt andet præg af, fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør hos Balder.

Han fortæller i forlængelse af det, at selskabet altid har en helhedsorienteret tilgang, når de leder efter nye grunde:

- Vi kigger altid på den helhed og det område, som en grund er en del af, og vurderer, om der er tilstrækkelig værdi og fremtidsmuligheder her. Carlsbakken er beliggende i det gamle stationsområde, hvor en ny og spændende bydel er ved at vokse frem. Her blev vi tiltrukket af den inspirerende og visionære udviklingsplan, som Hillerød Kommune har skabt for området, siger Flemming Joseph Jensen.

Carlsbakken er opført af Balder som bygherre i tæt samarbejde med Sjælsø Management, Raundahl & Moesby samt MOE. Holscher Nordberg har desuden slået stregerne til byggeriet, der blandt andet er kendetegnet ved de afrundede hjørner, det skrånende terræn og den grønne tagflade. Samlet har ejendommen et boligareal på 10.650 m2, fordelt mellem 127 lejligheder.

Sidste etape er netop overleveret og klar til, at de sidste beboere kan flytte ind hen over sommeren.

- Det er intet mindre end en fornøjelse at overtage en ejendom i så høj kvalitet. Som bestiller og bygherre er vi meget tilfredse, og det faktum, at boligerne næsten er blevet revet væk, taler også for sig selv. Sjælsø Management, Raundahl & Moesby, MOE, Holscher Nordberg samt de mange samarbejdspartnere, der har medvirket til realiseringen af Carlsbakken, skal have den største tak for deres arbejde, fortæller Jacob Hovmøller, projektdirektør hos Balder.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?