24. juni 2021
Karen Folker og hendes kolleger i Hillerød Turistinformation er klar med information om hele Nordsjælland. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Karen Folker og hendes kolleger i Hillerød Turistinformation er klar med information om hele Nordsjælland. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistinformationen har slået dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistinformationen har slået dørene op

Hillerød Turistinformations åbning blev coronaforsinket

Hillerød Posten - 12. juli 2020 kl. 13:51

Hillerød Turistinformation på Annaborg åbnede forsinket i år den 1. juli - men er sommeren over klar til at modtage turister.

arrow Læs også: Late Night aflyst: - Vi vil hellere være på den sikre side

Her kan man finde masser af information om Nordsjælland - om oplevelser, attraktioner, overnatning, spisesteder, natur og cykelruter.

Foruden det store feriemagasin Kongernes Nordsjælland på dansk og engelsk, Nordsjællandskortet og bykort fra 10 forskellige byer har turistinformationen masser af specialbrochurer om for eksempel Frederiksborg Slot, Parforcejagtlandskabet, Museum Nordsjælland, cykelruter med mere.

Som noget nyt producerer de denne sommer seks forskellige flyers/foldere om overnatning, spisesteder, kunst & kultur, shopping, outdoor og strande i Nordsjælland.

"Kom ind på turistinformationen, ring til os eller chat med os på visitnordsjaelland.dk, så vi kan hjælpe dig med at hjælpe dine gæster. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Rigtig god og travl sommer til jer alle, med de bedste ønsker om masser af gæster i Hillerød," lyder det fra Karen Folker, som står i turistinformationen sammen sine kolleger Mette Schjønning, Anne-Marie von Vultejus og Henrik Numelin.

Turistinformationen er åben med betjening frem ti 31. august, mandag-lørdag kl. 10-16.

arrow SlotsArkaderne lancerer ny shopping-app
30. august 2020 kl. 10:30 Opdateret: kl. 13:40
arrow Cirka halvdelen af butikkerne i midtbyen er lukket
01. april 2020 kl. 13:53 Opdateret: kl. 13:39
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?