3. juni 2020
På eReolen kan du låne nogle af de fede fagbøger, som bibliotekar Jacob Refstrup Hansen anbefaler. Foto: Hillerød Bibliotekerne
På eReolen kan du låne nogle af de fede fagbøger, som bibliotekar Jacob Refstrup Hansen anbefaler. Foto: Hillerød Bibliotekerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tip: Lyt dig klogere i karantænetider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tip: Lyt dig klogere i karantænetider

Hillerød Bibliotekerne giver Hillerød Postens læsere gode tips til, hvad de skal læse, lytte til og se under coronakrisen, hvor så mange kulturtilbud er lukket ned

Hillerød Posten - 29. marts 2020 kl. 06:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu hvor vi ikke kan gå i biografen, til koncerter eller til foredrag - så må vi kaste os over alle de gode onlinetilbud, som ligger klar til os på internettet. Men hvor skal man starte?

Det har Hillerød Posten bedt Hillerød Bibliotekerne om at komme med nogle gode tips til - både gode læse-, lytte- og streamingoplevelser, og de tips vil vi bringe her i Hillerød Posten og på hip.dk den næste tid.

Fed faglitteratur
Her er det bibliotekar Jacob Refstrup Hansen, som guider os til de fedeste faglitterære lydbøger fra eReolen - fra børneopdragelse til narkotika i Det Tredje Rige.

Faglitteraturen er ikke kun for fagfolk. Denne genre indeholder nærmest uendeligt mange bøger, som er med til at gøre os klogere på mange områder. På eReolen findes der den fedeste faglitteratur, som du kan gå og lytte til derhjemme. Du kan f.eks. blive klogere på børneopdragelse, hvordan du kickstarter din iværksætterdrøm, lære om Homo Sapiens historie og det brede misbrug af stoffer hos nazisterne under den 2. verdenskrig.

Den totale rus: 'Narkotika i Det Tredje Rige' af Norman Ohler (2017).

Det Tredje Rige var gennemsyret af stoffer på alle niveauer. Forfatteren dokumenterer, hvordan der både i civilsamfundet, blandt soldaterne på slagmarken og hos Hitler forekom et massemisbrug, der påvirkede krigens forløb.

'Robuste børn' af Per Schultz Jørgensen (2017).

Med stor indsigt og rammende eksempler undersøger Per Schultz Jørgensen de forskellige psykologiske og pædagogiske sider af begrebet robusthed. Det teoretiske grundlag suppleres af konkrete metoder til, hvordan man udvikler børns robusthed i familien, børnehaven og skolen.

'Tænk stort og slip din indre iværksætter løs' af Maiken Ingvordsen (2016).

Syv trin om motivation, research, produktudvikling, networking, markedsføring og salg for at komme i gang som iværksætter eller for at professionalisere din virksomheds virkelighed.

Dette er blot et lille udvalg af de mange fagbøger, som du kan lytte til. Gå selv videre på opdagelse på bibliotekets hjemmeside: www.hilbib.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?