3. august 2020
I weekenden 27.-28. juni kunne man for første gange kigge ind i et indflytningsklart hus i den nye bydel Frederiksbro. Illustration: Dimension Design
I weekenden 27.-28. juni kunne man for første gange kigge ind i et indflytningsklart hus i den nye bydel Frederiksbro. Illustration: Dimension Design
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for de første lejeboliger på Frederiksbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for de første lejeboliger på Frederiksbro

Flere end 100 kom og så på Frederiksbros nye rækkehuse. De første, som er indflytningsklare, er nu reserveret, fortæller ejendomsselskabet

Hillerød Posten - 02. juli 2020 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt over 100 interesserede lagde vejen forbi, da M. Goldschmidt Ejendomme i weekenden 27.-28. juni slog dørene op for de allerførste fremvisninger i en færdigindrettet prøvebolig på Frederiksbro.

arrow Læs også: Bygherre: Ny bro over Herredsvejen bliver et vartegn

Det er et af bydelens rækkehuse, kaldet Blåbærhusene, som nu er klar til fremvisning. Rækkehuset er placeret ud til den sydlige ende af den kommende Frederiksbro Parken. Op til weekenden blev de sidste forberedelser gjort, og boligen møbleret og indrettet for at give et indtryk af, hvordan det bliver at bo der.

Forud for weekenden var det muligt at booke en fremvisning, og det havde langt over 100 altså gjort, så ejendomsmægler Per Mørkenborg og hans kolleger havde travlt:

"Vi havde også forventet en meget stor interesse. Vi har nogle ret omfattende interesselister, for mange har kontaktet os og meldt deres interesse på forhånd for at flytte ind på Frederiksbro. Men det er jo aldrig sikkert, om man så stadig har behovet, når boligerne står klar. Derfor er de mange fremvisninger i weekenden bestemt gode takter. Vi er både glade og tilfredse og har meget positive forventninger til resten af processen med at finde Frederiksbros kommende beboere," udtaler han i en pressemeddelelse.

De fleste af de første indflytningsklare lejeboliger er nu allerede reserveret, fortæller Per Mørkenborg, og derudover valgte en del interesserede at blive skrevet op til en af de kommende boligtyper.

Taknemmelig investor

Idémanden bag Frederiksbro er ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt, og han er taknemmelig over interessen for boligerne:

"Jeg er både glad og overvældet over weekendens store interesse for fremvisninger. Det tyder på, at vi trods alt virkelig er lykkedes med at få fortalt, hvor dejligt der bliver at bo på Frederiksbro," udtaler han.

Indflytning i de første rækkehuse er planlagt til november. Senere følger yderligere fem rækker.

Frederiksbro får park med 3n 300 meter lang sø og et erhvervshus med mulighed for at etablere for eksempel fitnesscenter, dagligvarebutik, bageri med café, apotek eller lægehus.

Frederiksbro får i alt 1.300 lejeboliger.

Mdt

arrow Se billederne: Nu bygger Goldschmidt både park og svanesø
10. juni 2020 kl. 06:29 Opdateret: kl. 15:05
arrow Arbejdsulykke: Håndværker død efter fald fra 4. sals højde
06. april 2020 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:26
Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?