2. august 2021
Tænk på de omkringboende, når du spiller høj musik, opforder politiet.
Tænk på de omkringboende, når du spiller høj musik, opforder politiet.
Foto: deagreez - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet lukker flere fester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet lukker flere fester

Nordsjællands Politi har lukket fester i blandt andet Hillerød på grund af for høj musik

Hillerød Posten - 29. juni 2020 kl. 13:28

Flere steder i Nordsjælland har naboer følt sig generet af studenter- og ungdomsfester, hvor musikken har været til ulempe torsdag i sidste uge.

Politiet har været ude at lukke fester i blandt andet Hillerød, Espergærde og Kgs. Lyngby, mens det i Hornbæk lykkedes for en nabo at få nogle festglade mennesker til lukke vinduerne og skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få lidt nattero, skriver politiet i deres døgnrapport.

Giv naboerne et praj

Politiet opfordrer til, at man husker - hvis man vil afspille musik ude eller hjemme - at der findes personer omkring dig, som formentlig ikke vil være en del af din fest, og at man holder især volumen nede i det offentlige rum og på de skæve tidspunkter af døgnet.

"Skal der være fest, så giv dine naboer et praj på forhånd og oplys et telefonnummer, de kan kontakte jer på," skriver politiet i et facebookopslag.

Tænk inden du ringer

Hvis man oplever, at andre spiller for højt, kan man kontakte politiet, men det er ikke altid, de kan rykke ud til den type anmeldelser, skriver politiet:

"Inden du ringer for at anmelde høj musik, må du gerne tænke over de her ting: Har det stået på længe, eller er der måske kun kortvarigt skruet op for et par enkelte numre? Bliver der ofte spillet høj musik fra samme adresse, eller er der tale om en særlig anledning? Og vigtigst af alt: Har du været forbi festen og tale med deltagerne? Som en start er det oftest både nemmere, hurtigere og bedre for naboskabet at forsøge sig med et høfligt: "Undskyld, kunne I lokkes til at skrue ned for musikken?" frem for at ringe til os som det første. Har du uden held forsøgt dig med dette, er vi klar på telefon 114," skriver politiet.

Mdt

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?