25. september 2021
Kontorhotellet Voxeværket udlejer kontorer til mindre virksomheden på Hillerød Station. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Kontorhotellet Voxeværket udlejer kontorer til mindre virksomheden på Hillerød Station. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt kontorhotel rykker ind på Hillerød Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt kontorhotel rykker ind på Hillerød Station

Virksomheden Voxeværket udlejer kontorceller med fællesarealer i stationsbygningen

Hillerød Posten - 06. marts 2020 kl. 14:00

Kontorhotellet Voxeværket udlejer nu kontorer ud i Hillerød stationsbygning.

arrow Læs også: Centerrevyen er klar til at få grinene frem

DSB renoverede sidste år stationsbygningen, hvor både 7Eleven og Lagkagehuset er flyttet ind, og nu er lejeren af lokaler på førstesalen så fundet. Det er altså Voxeværket, som udlejer små cellekontorer ud til mindre virksomheder. Der er 15 kontorer i størrelserne 12 til 50 kvadratmeter, oplyser Voxeværket.

Stigende efterspørgsel

Voxeværket drives af Henrik Oxe og Marcus Oxe, som er glade for at kunne rykke ind på Hillerød Station:

"Tilføjelsen af Hillerød Station betyder, at vi kan matche flere af de henvendelser, vi får. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på kontorer og kliniklokaler i Nordsjælland, som er let at komme til via offentlig transport - det må man sige, vi kan matche her. Der er fine lokalemuligheder, så vi kan ramme mange virksomheders ønsker, når de henvender sig," udtaler Marcus Oxe i en pressemeddelelse.

Voxeværket er et landsdækkende tilbud til virksomheder, der ønsker kontorer sammen med andre. Pt. har de 18 kontorhoteller fordelt rundt i det danske land med cirka 350 virksomheder tilknyttet.

Hos Voxeværket deler virksomhederne udgifterne til fællesarealer, toilet, køkken, internet, vand, el og varme via lejen, som også inkluderer brug af mødelokaler i hele landet.

Mdt

arrow Frederiksborg Slot byder på omvisninger om konger
06. marts 2020 kl. 15:10 Opdateret: kl. 13:21
Stemmer du til kommunalvalget i år?