11. august 2020
Rotpunkts indehaver Ole Stids-Jønsby har haft så travlt under coronaen, at han har ansat 68-årige Johnnie Jelager. Pressefoto
Rotpunkts indehaver Ole Stids-Jønsby har haft så travlt under coronaen, at han har ansat 68-årige Johnnie Jelager. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal køkkenbutik ekspanderer midt i en Corona-tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal køkkenbutik ekspanderer midt i en Corona-tid

Indehaver af Rotpunkt i Hillerød Ole Stids-Jønsby har ansat 68-årige Johnnie Jelager på grund af coronatravlhed

Hillerød Posten - 14. juli 2020 kl. 05:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens mange virksomheder har det svært her under coronakrisen, er det gået den anden vej hos Rotpunkt i Slotsgade i Hillerød.

arrow Læs også: Virksomhed i vild vækst flytter i større lokaler

Her stod det hurtigt klart, at de mange hjælpepakker ikke kunne bringes i anvendelse - og omsætningen har faktisk været støt stigende gennem hele coronaperioden, fortæller indehaver Ole Stids-Jønsby:

"En af årsagerne er helt klart, at en del travle kunder under Coronatiden pludselig har haft mange hjemmearbejdsdage og dermed har fundet tiden til at realisere deres køkkendrømme".

Der er desuden stigende interesse for bæredygtighed - og Rotpunkts køkkener produceres CO2-neutralt og blandt andet af Svanemærkede spånplader.

Faktisk er interessen for den tyskejede virksomhed Rotpunkts køkkener stå stor, at Ole Stids-Jønsby har ansat en ny køkkenmand:

"Jeg kan i øjeblikket få møder med mange af de største arkitektvirksomheder, pensionskasser og entreprenører, men det har været lidt svært at nå det hele, når jeg også skulle være i butikken seks dage om ugen", siger Ole Stids-Jønsby, som har ansat 68-årige Johnnie Jelager i butikken.

Han var egentlig gået på pension - men savnede noget at lave, fortæller han:

"Selvom jeg er blevet 68 år og har masser af sunde interesser, som bl.a. aktiv håndbolddommer, habil golfspiller og et aktivt liv, blev det simpelthen for kedeligt for mig at gå derhjemme. Jeg føler, at jeg har mindst to-tre gode arbejdsår endnu og savnede ærligt talt både det kollegiale fællesskab og det at have noget at stå op til om morgenen".

Mdt

arrow Kommunen lader græsset gro for naturens skyld
18. juni 2020 kl. 05:00 Opdateret: kl. 13:49
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?