8. april 2020
En grab blev flået af en lastbil, da den påkørte motorvejsbroen på Lyngevej tirsdag eftermiddag, oplyser Nordsjællands Politi.
En grab blev flået af en lastbil, da den påkørte motorvejsbroen på Lyngevej tirsdag eftermiddag, oplyser Nordsjællands Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grab flået af lastbil - men hvor er ejeren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grab flået af lastbil - men hvor er ejeren?

Grab ramte motorvejsbro og blev flået af

Hillerød Posten - 22. januar 2020 kl. 13:00
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En grab blev tirsdag eftermiddag flået af en kran, der formentlig har siddet på en lastbil, da den kørte under motorvejsbroen på Lyngevej ved Nørre Herlev.

Grabben er formentlig blevet flået af, fordi kranen var for høj til at komme under broen. Men ejeren af grabben kørte efterfølgende videre og har endnu ikke meldt sig til politiet, oplyser Nordsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelsen klokken 17.33. Grabben lå i vejkanten og var til fare for trafikken, da nogle kabler fra den stak ud på kørebanen.

Det resulterede blandt andet i, at en varebil, der kørte forbi, fik ødelagt sit sidespejl, da kablerne fra grabben hang fast i det.

Politiet rekvirerede en kran til at fjerne grabben. Derudover skulle der også ryddes op på stedet, og politiet måtte derned nedsætte hastigheden for trafikken frem til klokken cirka 20.30.

Nordsjællands Politi havde onsdag formiddag ikke yderligere oplysninger i sagen men hører altså gerne fra ejeren af grabben på telefon 1-1-4.

arrow Læs også: Kvinde fik stjålet sin iPhone i SlotsArkaderne
arrow Politiet snuppede 19-årigs bil
21. januar 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46
arrow Charlotte lukker sin butik - kan ikke få det til at løbe rundt
21. januar 2020 kl. 05:47 Opdateret: kl. 14:47