16. juni 2021
Mange folk arbejder hjemme i disse uger på grund af corona-virussen, og det er formentlig det, der er årsagen til, at Nordsjællands Politi har oplevet et døgn uden ét eneste indbrud i privat beboelse. Modelfoto
Mange folk arbejder hjemme i disse uger på grund af corona-virussen, og det er formentlig det, der er årsagen til, at Nordsjællands Politi har oplevet et døgn uden ét eneste indbrud i privat beboelse. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For første gang i nyere tid: Ingen anmeldelser om indbrud i et helt døgn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang i nyere tid: Ingen anmeldelser om indbrud i et helt døgn

Det er formentlig corona-virussen, der kan tage æren for, at der ikke blev begået ét eneste indbrud i Nordsjælland i et helt døgn, mener politiet

Hillerød Posten - 23. marts 2020 kl. 15:00
Af Martin Warming

Selv om de fleste af os ønsker corona-virussen er vist sted hen, så er der tilsyneladende ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

arrow Læs også: Nul anmeldelser: Påsken var indbrudsfri i Hillerød Kommune

Nordsjællands Politi har eksempelvis oplevet et helt døgn uden et eneste indbrud i politikredsen, og det er første gang i nyere tid, at det er sket, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

I døgnet fra torsdag den 19. marts klokken 7 til fredag den 20. marts samme tid er der i Nordsjællands politikreds ikke blevet indgivet én eneste anmeldelse om indbrud i privat beboelse.

Og det skyldes formentlig corona-virussen, mener politiet.

"Jeg er naturligvis glad for, at vi i et helt døgn ikke har fået en eneste anmeldelse om indbrud i private hjem, for det er ingen hemmelighed, at indbrud generelt set er en stor udfordring her i kredsen. Vi har de senere år haft held med at nedbringe tallet, men forklaringen skal nok primært findes i, at mange borgere i øjeblikket befinder sig på deres egen bopæl som følge af coronavirus/covid-19," fortæller politidirektør i Nordsjællands Politi Jens-Christian Bülow i pressemeddelelsen.

Indbrud i privat beboelse dækker over indbrud i villaer og lignende, lejligheder samt landejendomme.

Antallet af disse indbrud har de seneste år været faldende i kredsen, men er stadig for højt. Derfor har Nordsjællands Politi haft og vil fortsat have fokus på området og vejlede borgerne om de forebyggende tiltag, der kan indføres for at undgå indbrud.

Samtidig følger Nordsjællands Politi nøje udviklingen i forhold til indbrud i for eksempel erhvervsvirksomheder og institutioner, da der kan være en risiko for, at indbrudstyvene i stedet retter deres fokus mod disse steder.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?