1. oktober 2020
Børnebibliotekarerne inviterer indenfor til dino-aktiviteter i ferien. Pressefoto
Børnebibliotekarerne inviterer indenfor til dino-aktiviteter i ferien. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dinosaurerne overtager børnebiblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dinosaurerne overtager børnebiblioteket

Der er masser af dino-aktiviteter på Hillerød Bibliotek i sommerferien

Hillerød Posten - 05. juli 2020 kl. 17:28

Sommerferien på Hillerød Børnebibliotek står i Dinosaurernes tegn. Der vil være sjove dino-aktiviteter for børn, hvor man blandt andet kan fange dino-æg og være med til at udgrave dino-knogler.

arrow Læs også: Deltagere søges: Forfatter sætter fokus på corona-isolationen sammen med Hillerøds borgere

Onsdag den 8. juli kl. 10-12.30 kan børnene male deres eget dinosaurer æg på sten. Børnebiblioteket har farver klar, og man får sit æg med hjem, hvor det kan pynte på værelset, i haven eller måske i en potteplante. På dagen vil man også kunne prøve vores dinosaurer udgravningskasse. Her kan børnene med pensler og redskaber lave en udgravning af fossiler og andre overraskelser.

Ipadspil og perler

Onsdag den 15. juli kl. 10-12.30 kan man lave sit eget Ipad-spil med Bibliotekets Bloxels-plader. Biblioteket er klar med Ipads, og børnebibliotekarer viser, hvordan man gør.

Onsdag den 22. juli kl. 10-12.30 kan børnene lave dino-perleplader, for eksempel dinosaurer, dinosauræg og dinosaurknogler.

Onsdag den 29. juli kl. 10-12.30 kan børnene lave skyggemalerier af dinosaurer på pladsen bag ved Biblioteket, hvor der også er en legeplads. Ved hjælp af solen og maling i farver kan man lave et dinosaurmaleri. På dagen kan man også være med til at pynte fliserne med kridttegninger.

Dino-æg i fiskedam

Onsdag den 5. august kl. 10-12.30 kan man fiske efter dino-æg i bibliotekets fiskedam og fylde luften med kæmpestore sæbebobler.

Lørdag den 15. august bliver biblioteket til et Dino-tek, hvor der vil være dino-aktiviteter hele dagen, og man kan se forestillingen "Beat & Brøl". Der bliver en hel dag i dinosaurernes tegn, hvor der både vil være dukketeater og koncert.

Ud over de planlagte aktiviteter på onsdage er der også løbende skattejagter, quizzer og sommerlæse-sjov på børnebiblioteket.

arrow Kurser for tegneglade og skrivelystne børn og unge
06. juli 2020 kl. 05:42 Opdateret: kl. 11:01
arrow Masser af gratis sommersjov i Hillerød
05. juli 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:00
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?