30. maj 2020
Hillerød Forsyning politianmelder Rasmus Visby for - uden samtykke - at have optaget og videregivet telefonsamtaler med Hillerød Forsynings medarbejdere. Foto: Allan Nørregaard
Hillerød Forsyning politianmelder Rasmus Visby for - uden samtykke - at have optaget og videregivet telefonsamtaler med Hillerød Forsynings medarbejdere. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor politianmelder Hillerød Forsyning Rasmus Visby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor politianmelder Hillerød Forsyning Rasmus Visby

Rasmus Visby har - uden samtykke - optaget og videregivet telefonsamtaler med Hillerød Forsynings medarbejdere

Hillerød Posten - 29. januar 2020 kl. 10:08
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød Forsyning melder nu hillerødborgeren Rasmus Visby til både politiet og Datatilsynet.

Hillerød Forsyning mener, at Rasmus Visby - uden samtykke - har afspillet og videregivet telefonsamtaler, som han altså uden tilladelse har optaget i forbindelse med telefonsamtaler med nogle af Hillerød Forsynings medarbejdere.

Det skriver Peter Maltha Larsen, der er affaldsdirektør i Hillerød Forsyning, i en mail til Rasmus Visby.

Rasmus Visby offentliggjorde onsdag morgen mailen fra Peter Maltha Jensen på sin Twitter-profil.

Rasmus Visby var manden, der, efter at have fået aktindsigt, afslørede, at Hillerød Forsynings direktør får 1,85 millioner kroner i løn om året.

Rasmus Visby offentliggjorde efterfølgende direktør-lønningerne i det lokale forsyningsselskab på Facebook, og det medførte en decideret shitstorm mod Hillerød Forsyning.

arrow Læs også: Uro: Drenge kastede med ting og råbte af forbipasserende
Vil ikke snakke mere med Visby

Rasmus Visby har gentagne gange søgt om aktindsigt hos Hillerød Forsyning og kontaktet medarbejderne, men nu gider Hillerød Forsyning tilsyneladende ikke høre mere på ham.

"I forbindelse med dine mange chikanøse skriverier og telefonsamtaler har Hillerød Forsyning besluttet, at du ikke får flere svar på dine henvendelser (undtaget naturligvis konkrete driftsproblemer)," skriver Peter Maltha Larsen i mailen til Rasmus Visby.

Anmeldelserne kommer ikke bag på Rasmus Visby, som han blev informeret om på et møde med viceborgmester Klaus Markussen (V), der er formand for Hillerød Forsyning, og direktør Søren Støvring tirsdag morgen.

Og allerede den 22. januar sendte Peter Maltha Larsen en mail til Rasmus Visby, hvor der stod, at han var blevet politianmeldt. Et par dage efter modtog han dog en mail fra Søren Støvring, der skrev, at de planlagde at politianmelde ham.

Peter Maltha Jensen bekræftede tirsdag eftermiddag over for Hillerød Posten, at forsyningsselskabet har besluttet at politianmelde Rasmus Visby.

”Vi har ikke gjort det endnu, men vi har besluttet os for at gøre det, men politiet har altså ikke modtaget anmeldelsen endnu,” sagde Peter Maltha Larsen, der dog på daværende tidspunkt ikke ønskede at sige noget om, hvad Rasmus Visby bliver politianmeldt for.

”Det vil jeg godt vente med at sige mere om. I det hele taget vil jeg ikke udtale mig yderligere om sagen til før efter vores møde med vores advokat,” lød det fra Peter Maltha Jensen tirsdag eftermiddag.

Rasmus Visby tager anmeldelserne med ophøjet ro.

”Der er lidt divergerende oplysninger, men jeg trækker på smilebåndet af det,” sagde Rasmus Visby til Hillerød Posten tirsdag eftermiddag.

Hillerød Posten har talt med Rasmus Visby onsdag formiddag, men han har ikke lyst til at kommentere sagen yderligere. Han henviser i stedet til de oplysninger og kommentarer, han har lagt ud på sin Twitter-profil.

arrow Kvinde fik stjålet sin pung i SlotsArkaderne
30. januar 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 11:00
arrow Ung kvindelig ansat snød BabySam for 125.000 kroner
30. januar 2020 kl. 06:45 Opdateret: kl. 06:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?