26. november 2020
Hvor bliver den sikre skolevej i Hammersholt ved Hillerød Lilleskole af, spørger Peder Petersen. Arkivfoto: Martin Warming
Hvor bliver den sikre skolevej i Hammersholt ved Hillerød Lilleskole af, spørger Peder Petersen. Arkivfoto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvor er den sikre skolevej i Hammersholt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvor er den sikre skolevej i Hammersholt?
Hillerød Posten - 09. september 2020 kl. 17:02
Af Peder Petersen, Hammersholt Erhvervspark 38, 3400 Hillerød

For nogle måneder siden skrev Frederiksborg Amts Avis endnu en gang en stor artikel om den farlige skolevej ved Hillerød Lilleskole i Hammersholt. En jordejer ville bygge nogle boliger og samtidig spytte i kassen til at opføre rundkørsel, cykelstier og sikker skolevej. Men siden blev der stille og debatten forsvandt. Lige som den plejer, fordi byrådspolitikerne ikke kan tage sig sammen til den eneste anstændige løsning: At sikre skolens børn et minimum af sikkerhed.

Skoleåret er i gang igen, og for mange af de små bløde trafikanter er det med livet som indsats, at de hver dag tager i skole i Hammersholt.

Er der én fornuftig politiker i Hillerød byråd, der vil stille sig frem og tale om andet en trafikal prioriteringsliste og et budget, der skal handles?

Vi har lagt ører til dét i mange, mange år. Hvornår sker der noget - altså politisk handling, ikke flere ulykker?

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?