27. september 2021
Bagermester Helge Jørgensen er nu tidligere indehaver af City Bakery. De fem forretninger i Nordsjælland er blevet opkøbt af kæden KonditorBager.
Bagermester Helge Jørgensen er nu tidligere indehaver af City Bakery. De fem forretninger i Nordsjælland er blevet opkøbt af kæden KonditorBager.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: City Bakery er blevet opkøbt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

City Bakery er blevet opkøbt

"Det gode brød forbliver i centrum," lyder det fra tidligere indehaver Helge Jørgensen

Hillerød Posten - 05. januar 2020 kl. 14:55
Af Thomas Quvang

Samarbejde "Jeg vil kalde det en form for generationsskifte, det var en rigtig god mulighed der bød sig, og jeg glæder mig rigtig meget til det kommende samarbejde, hvor jeg kan bevare min lokale identitet, samtidig med at vi bliver styrket på en lang række områder gennem det nye fællesskab".

Sådan fortæller bagermester Helge Jørgensen, der indtil årsskiftet var indehaver af City Bakery's fem forretninger i Nordsjælland - heriblandt den på Slotsgade 31 i Hillerød.

Pr. 1. januar er det bagerkæden KonditorBager som har købt og overtaget City Bakery.

arrow Læs også: Hillerødkunstner flytter og lukker sit galleri på Milnersvej
Fortsætter i tre år

Det bliver dog stadig med Helge Jørgensen i spidsen for de fem forretninger i tiden fremover. Helge fortæller:

"Alle ansatte i mine fem forretninger blev informeret om situationen kort før jul, lige som jeg kunne fortælle, at jeg selv har indgået en aftale med KonditorBageromkring om at fortsætte som franchise-tager 3-5 år fremadrettet. Så umiddelbart sker der ingen ændringer i de fem forretninger i Nordsjælland. Og de fem butikker i Frederiksværk, Frederikssund, Hundested, Hillerød og Jægerspris fortsætter under samme navn," siger Helge Jørgensen.

Det gode brød breder sig, og således blev samarbejdet indledt fra starten af det nye årti.

Og mens City Bakery hidtil har siddet tungt på Nordsjælland har KonditorBager stået stærkest i den øvrige del af landet. Da begge bagerkæder har succes med veludbyggede kvalitetskoncepter og sætter det gode brød i centrum, giver det imidlertid god mening at kombinere kræfterne.

Berigende fællesskab

Og det er et tæt samarbejde som vil styrke begge kæder:

"Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes os at få en så dygtig og velrenommeret bager inddraget aktivt i et gensidigt berigende fællesskab," fortæller en stolt og tilfreds Morten Lapholm, der er kædedirektør i KonditorBager.

arrow Popsangerinde synger opera til velgørenhed
05. januar 2020 kl. 10:01 Opdateret: kl. 14:39
arrow Kirke genopliver drenge- og mandskor
04. januar 2020 kl. 07:12 Opdateret: kl. 13:12
Stemmer du til kommunalvalget i år?