28. februar 2020
Jan Toft Olesen og Thomas Vang Christensen underskrev forleden en aftale om at fusionere Advodan Hillerød med Lou Advokatfirmaer.
Jan Toft Olesen og Thomas Vang Christensen underskrev forleden en aftale om at fusionere Advodan Hillerød med Lou Advokatfirmaer.
Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokatfirmaer slår sig sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokatfirmaer slår sig sammen

Advodan Hillerød fusionerer med Lou Advokatfirma under navnet Lou Advokater

Hillerød Posten - 21. januar 2020 kl. 16:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lokale advokatfirma Advodan Hillerød slår sig sammen med Lou Advokatfirma, som har kontorer i København, Aarhus, Randers, Viborg og Hobro.

De to firmaer fortsætter samlet under navnet Lou Advokater P/S og får altså dermed både kontorer i hovedstadsregionen, i Region Midt (Aarhus, Randers og Viborg) og i Region Nord (Hobro), og de ønsker med fusionen også at være et landsdækkende alternativ til andre advokatfirmaer.

Fusionen sker for at ruste sig til fremtiden, oplyser de i en pressemeddelelse:

"Ved at forene kræfterne forbedres den samlede markedsposition, og den sammenlagte virksomhed forfølger muligheden for vækst og udvikling i de kommende år. I fællesskab kan nuværende som fremtidige klienter betjenes endnu bedre. Den sammenlagte virksomhed bliver en mere attraktiv og solid virksomhed for virksomhedens dygtige medarbejdere," skriver de.

90 medarbejdere

Virksomheden beskæftiger alt i alt cirka 90 personer, heraf mere end 30 jurister samt fem studenter. Herudover beskæftiger virksomheden ejendomsadministratorer, sagsbehandlere og administrativt personale.

For Advodan Hillerød betyder fusionen, at de udvider med knap 60 nye medarbejdere og bliver en landsdækkende advokatvirksomhed. Alle eksisterende syv partnere forbliver partnere, men virksomheden skifter altså navn. Kontoret på Carlsbergvej 32 i Hillerød videreføres uændret.

"Mange flere medarbejdere og advokater sikrer virksomheden i fremtiden," skriver advokat Thomas Vang Christensen, som er virksomhedens nye bestyrelsesformand, i en pressemeddelelse.

Kontoret i Hillerød er et af de største i Lou Advokater. Dette kontor er samtidigt ankerkontor for kontorerne i hovedstadsregionen, oplyser virksomheden.

Virksomhedens partnere er Daniel Grøndal, Henrik Ejlersen, Henrik Hornsleth, Jan Toft Olesen, John H. Jeppesen, Lars Møgelvang Hansen, Michael Jacobsen, Morten Kaas Vinther, Nicolai A. Clausen, Ole Anders Petersen, Phillipp Quedens, Susanne L. Quedens og Thomas Vang Christensen, og firmaet forventer løbende at udvide partnerkredsen.

Fusionen gennemføres efter generalforsamlingerne i marts 2020. Mdt