27. februar 2020
Arianne og Sofie var glade for den viden, de fik på karrieredagen. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Arianne og Sofie var glade for den viden, de fik på karrieredagen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60 virksomheder job-datede med handelsskolens elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 virksomheder job-datede med handelsskolens elever

Forleden var der karrieredag på Hillerød Handelsskole

Hillerød Posten - 14. februar 2020 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele 60 virksomheder havde forleden taget opstilling i den store sportshal på handelsskolen i Hillerød, hvor de tog imod de 420 elever fra U/NORDs afdelinger i Hillerød, Frederikssund, Lyngby og Helsingør.

arrow Læs også: Genbrugsbutik fejrer fødselsdag med pandekager

En af de virksomheder var Nemlig.com, som havde elevpladser med til både kontor og digital-handel. Og de var glade for at møde en hel hal fyldt med unge mennesker, fortæller Christian Nolan, som er træning og uddannelsesansvarlig fra Nemlig.com, i en pressemeddelelse:

"Vi kan få direkte kontakt med fremtidens talenter. Vi var også med på Karrieredagen sidste år - og her fik vi tre rigtig dygtige elever, så den succes har vi tænkt os at gentage. De unge her på messen er nysgerrige og fortæller om deres ambitioner og drømme - og netop den kontakt sætter vi høj pris på. Det er en kontakt, vi normalt ikke har forud for, at en potentiel elev sender en ansøgning".

Fornemmelse af kulturen

To af eleverne på messen er Arianne og Sofie, som var kommet for at undersøge hvilke muligheder, der var for elevpladser. De fremhæver det personlige møde og muligheden for afklaring på messen:

"Inden jeg kom i dag, havde jeg ingen ide om, hvilken retning jeg vil gå. Den information, vi har fået, kan man ikke bare søge på nettet. Her får vi fornemmelsen af virksomheden, kulturen og de mennesker, som arbejder der. Vi får et bedre billede af virksomheden, inden vi søger elevplads," fortæller Sofie, og Arianne supplerer:

"Jeg er også blevet klogere på, hvad virksomhederne egentlig søger efter, når de søger en elev. Så jeg følger helt klart, at vi er kommet tættere på en praktikplads efter i dag".

Sidste år resulterede Karrieredagen i, at 41 elever fik en uddannelsesaftale.

Mdt

arrow Sanseoplevelse i svømmehallen
15. februar 2020 kl. 15:57 Opdateret: kl. 10:35
arrow 10 lokale foreninger fik over 600.000 kroner fra pulje
13. februar 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 15:07