8. marts 2021
Lørdag var der tre indbrud, oplyser Nordsjællands Politi. Foto: Kenn Thomsen
Lørdag var der tre indbrud, oplyser Nordsjællands Politi. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve på spil i weekenden: Fik pengeskab og møntsamling med sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve på spil i weekenden: Fik pengeskab og møntsamling med sig
Helsingør - 21. februar 2021 kl. 13:15

112: Lørdag var der tre tilfælde af indbrud.

På Strandvejen i Snekkersten lød en alarm klokken 18.45 i en villa, og en nabo anmeldte indbruddet til politiet, der sendte en patrulje derhen.

Naboen havde ikke gjort sig nogen observationer af interesse, og politiet er endnu ikke klar over, hvad der er blevet stjålet fra villaen, da de afventer, at beboeren kommer hjem. Dernæst vil der blive foretaget en gerningsstedsundersøgelse.

Kort efter, nemlig klokken 18.58, modtog politiet endnu en anmeldelse om et indbrud på Rønnebær Allé, hvor et ruden i et badeværelsesvindue var blevet knust. Tyven har været inde i soveværelset, hvorfra der er blevet stjålet et pengeskab, som angiveligt skulle indeholde 47.000 kroner, nogle smukker og værdipapirer. Indbruddet har fundet sted mellem klokken 18.30 og 18.50.

Senere på aftenen klokken 20.45 blev et tredje indbrud i en villa anmeldt til politiet. På Eirsvej blev et stuevindue brudt op, og tyven har gennemrodet hele huset. Umiddelbart kan politiet oplyse, at der er blevet stjålet en møntsamling og kontanter. Huset har været sat til salg, og det kan muligvis være årsagen til indbruddet.

Det oplyser Nordsjællands Politi. AH

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?