20. oktober 2019
Carmo indvier fredag en ny produktionshal, der giver virksomheden kapacitet og produktionsanlæg til at kunne udvide sin position som en stærk udviklingspartner for medico-industrien.
Carmo indvier fredag en ny produktionshal, der giver virksomheden kapacitet og produktionsanlæg til at kunne udvide sin position som en stærk udviklingspartner for medico-industrien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tocifret million-investering: Indvier 1.000 kvadratmeter produktionshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tocifret million-investering: Indvier 1.000 kvadratmeter produktionshal
Helsingør - 19. juni 2019 kl. 12:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Espergærde-virksomheden Carmo fredag en ny produktionshal på Højvangen. En tocifret millioninvestering er lagt i den 1.000 kvadratmeter store hal, som er et vigtigt element i virksomhedens ambition om at styrke sin position som en stærk samarbejdspartner for kunder i medico-industrien i Danmark, Norden og Europa. - Den nye produktionshal giver os kapacitet til at skalere op på projektforretningen, hvor vi sammen med kunder i medicoindustrien designer og udvikler nye løsninger. Vores nuværende produktion har i adskillige år været fyldt, og vi har ikke haft rammerne til at kunne tilbyde mere til markedet - det er vi nu klar til, siger Claus Ishøy, administrerende direktør i Carmo, i en pressemeddelelse sendt til Frederiksborg Amts Avis.

Carmo udvikler, producerer og sælger sprøjtestøbte plastkomponenter til kunder i det meste af Vesteuropa, hvor produkterne indgår i fx presenninger, redningsveste og drænageposer. Derudover fylder udviklingsopgaver godt i ordrebogen hos virksomheden, som nu er klar til yderligere vækst på den del af forretningen.

Kran med store kræfter

Carmos nye hal er udstyret med moderne anlæg og en kran med kræfter til at løfte 10 ton, så der er kapacitet til at udvikle større løsninger. Langt de fleste processer er automatiserede, og robotteknologi er rygraden, hvor det giver mening. Suppleret med et hold af ingeniører og teknikere med stor viden om og erfaring med plaststøbning og opsætning af produktioner giver det Carmo en konkurrencedygtig position.

Carmo beskæftiger 85 ansatte inden for produktion, udvikling og administration. Virksomheden eksporterer 75 procent af sine produkter til mere end 75 lande.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede