29. september 2020
Undervisningen foregår på erhvervsskolen her på Rasmus Knudsensvej.
Undervisningen foregår på erhvervsskolen her på Rasmus Knudsensvej.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To nye uddannelser i iværksætteri og projektledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nye uddannelser i iværksætteri og projektledelse
Opdateret 20. september 2016 kl. 10:53
Helsingør - 19. september 2016 kl. 12:11

Helsingør er en kommune med mange iværksættere, derfor har CPH Business Academy valgt at lægge to uddannelser, en i projektledelse og en i iværksætteri, i Helsingør. Uddannelsen er målrettet erhvervslivet i Helsingør, og derfor har man lagt undervisningen efter klokken 17, med opfølgning online, så dem der arbejder kan deltage.

Hvert kursus giver 10 ECTS point og kan derfor indgå som delelementer i en akademiuddannelse. Fristen for ansøgninger er den 5. oktober, hvor kursuset i projektledelse også starter. I alt er der 4 undervisningsdage i løbet af fire måneder.

- Vi holdt et møde for erhvervslivet i Helsingør i foråret, hvor vi fandt ud af, at der var stor interesse og et klart behov for både projektledelse og viden om iværksætteri blandt virksomhederne i Helsingør, fortæller René Mørkeberg, der er centerchef hos Copenhagen Business Academy.

Mange iværksættere

Borgmester Benedikte Kiær er meget tilfreds med at kommunens arbejde med at tiltrække nye uddannelsesinstitutioner til kommunen allerede har båret frugt.

- Det er netop den slags partnerskaber omkring uddannelse vi gerne vil opnå i Helsingør Kommune. Forcen ved at indgå den slags samarbejde er at vi hurtigt kan opfylde de behov vores erhvervsliv har når det kommer til efteruddannelse. Vi er også meget glade for at en af kurserne retter sig mod iværksætteri, da vi i forvejen har rigtigt mange iværksættere i kommunen.

Erhvervsskolen Nordsjælland indgår også i samarbejdet og lægger lokaler på Rasmus Knudsensv Vej 9 til Undervisningen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?