23. januar 2019
Thomas Horn, der tidligere har siddet i byrådet i Helsingør,  bliver skoleleder på Hellebækskolen den 1. oktober.
Thomas Horn, der tidligere har siddet i byrådet i Helsingør, bliver skoleleder på Hellebækskolen den 1. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas Horn bliver ny skoleleder på Hellebækskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Horn bliver ny skoleleder på Hellebækskolen
Helsingør - 13. juni 2018 kl. 04:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Thomas Horn afløser Karl Sinding som leder af Hellebækskolen.

Hellebækskolen skal have ny skoleleder, når Karl Sinding går på pension, og det bliver Thomas Horn, som den 1. oktober sætter sig i inspektørstolen.

- Hellebækskolen er en stærk folkeskole med gode faglige resultater og en høj elevtrivsel. Faktorer som skaber rum for uanede udviklingsmuligheder. Udvikling , jeg som kommende skoleleder glæder mig enormt meget til at stå i spidsen for, siger Thomas Horn, som i dag er skoleleder på Grøndalsvænge skole i København. Tidligere var han souschef på Enghave Plads Skole og Tove Ditlevsens Skole i København.

Bor i Helsingør
Thomas Horn bor i Helsingør, og han har tidligere siddet i Helsingør Byråd for Socialdemokratiet og været folketingskandidat for partiet i Helsingør-kredsen. Men netop det krævende job som skoleleder på Grøndalsvænget skole og en stor opbygning af skolen gjorde, at han så sig nødsaget til at træde ud af byrådet, hvor han havde sæde i perioden 2014-2016.

Centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler i Helsingør Kommune, Rikke Reiter, glæder sig over udnævnelsen af Thomas Horn.

- Det glæder mig meget, at det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Thomas. Med Thomas får Hellebæk en erfaren og kompetent skoleleder - med en humoristisk og åben personlighed - og jeg ser samtidig frem til at få ham på holdet i skolelederkredsen, siger Rikke Reiter.

Thomas Horn siger selv, at det er med blandede følelser, at han efter mere end seks år som skoleleder ved farverige og varme Grøndalsvængets skole nu skifter skole.

- Det er med blandede følelser, at jeg skal sige farvel til elever og personale fra byens bedste skole - men nye udfordringer skal der til. Det bliver samtidig et farvel til Københavns Kommune, hvor jeg har arbejdet sammenlagt i mere end 16 år med et fantastisk netværk og gode kollegaer til følge.

Faglig og glad skole
- Hellebækskolen er en faglig og glad skole og det åbner for et væld af udviklingsmuligheder. En proces som jeg glæder mig meget til at være en del af ligesom jeg ser frem imod at være med til at sætte Helsingørs samlede folkeskoler på Danmarkskortet, lyder det fra Thomas Horn, som de kommende måneder skal sikre, at byggesagen på Grøndalsvængets skole kommer sikkert i havn ligesom der er en masse andre opgaver, som skal gives godt og trygt videre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk